06 2095 6938 info@bofit.nl
 • 20 jaar gespecialiseerd in burn-out
 • Door heel Nederland
 • Duidelijk plan van aanpak
 • Leefstijlverandering
 • Nauwelijks terugval
 • Binnen 24 uur contact
 • 20 jaar gespecialiseerd in burn-out
 • Door heel Nederland
 • Duidelijk plan van aanpak
 • Leefstijlverandering
 • Nauwelijks terugval
 • Binnen 24 uur contact

Burn-outoplossingen voor werkgevers en opdrachtgevers

Een integrale aanpak voor duurzame inzetbaarheid

Als één van uw medewerkers ziek wordt, dan heeft dit veel consequenties. Er moet van alles geregeld worden en dat kost tijd. Tijd die u eigenlijk voor andere zaken wilt gebruiken. Maar uitval raakt u vooral ook in de portemonnee. Daarom wilt u dat uw werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk gaat. Helaas werkt druk en er bovenop zitten averechts en bevordert dat het herstel en de werkrelatie niet. Als werkgever of opdrachtgever zit u hierdoor soms in een lastige spagaat.

Waar begint u met burn-out?

Wat u nodig heeft is iemand die echt weet hoe een burn-out grondig aangepakt moet worden. Dit is belangrijk, want u wilt geen werknemer die een terugval krijgt of zich met regelmaat ziek meldt. U wilt de kosten zo veel mogelijk beperken én een duurzaam resultaat. Daarnaast is het prettig als een partij ook uw belangen inziet. Zonder dat dit ten koste gaat van het herstel van uw werknemer. Daarom is het belangrijk om goed af te wegen met wie u in zee gaat.

Mijn werkgever was vol begrip en vond het geen enkel probleem om de kosten van het BoFit-programma bekostigen. Op het werk heb ik nu alles beter onder controle, ik wil niet overal bovenop zitten en delegeer het werk waar ik kan delegeren.

Panjo

Kan BoFit uw werknemer helpen?

We hebben in bijna 20 jaar tijd veel kennis, ervaring en deskundigheid opgebouwd. We hebben inmiddels duizenden mensen laten herstellen van burn-out en stressklachten. Onze aanpak zorgt ervoor dat terugval nauwelijks voorkomt. We doen er daarnaast alles aan om uw medewerker weer gezond en arbeidsgeschikt te krijgen.

Hoe wordt burn-out aangepakt?

Onze methode is onze kracht. De BoFit-methode combineert lichaamsbeweging in de natuur met ontwikkelingsgerichte coaching op emotioneel en mentaal gebied. Waarom? Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat lichaamsbeweging volgens een opbouwend stappenplan een antidepressieve werking heeft. Onze aanpak is daarom heel doeltreffend bij mensen met burn-out, stress en andere psychische klachten.

Meer lezen over de BoFit-methode>>

 

Hoe worden de burn-outprogramma’s vergoed?

We hebben voor uw medewerkers verschillende preventieve en curatieve burn-out programma’s op maat. Vraag onze brochure op voor meer informatie en de tarieven.

U kunt een BoFit-programma natuurlijk afschrijven als bedrijfskosten. Heeft u een bedrijfsverzekering? De meest grote bedrijfsverzekeringen vergoeden onze programma’s. Neem contact op met uw verzekering en bespreek de mogelijkheden.

Ik heb geleerd om onderscheid maken tussen iets wat urgent is en iets wat belangrijk is. Op mijn werk is ondersteuning gekomen zodat de hoeveelheid werk klopt bij het aantal uren dat ik werk. Ook mijn eigen werkzaamheden en verantwoordelijkheden heb ik weer centraal gezet.

Julia

Wat is het verschil tussen burn-outbegeleiding en een psycholoog?

U denkt misschien: waarom zou ik een coach inschakelen? Daar zijn toch psychologen voor? Ja en nee. Er is een verschil tussen een psycholoog en een BoFit-coach.

Het verschil zit ‘m vooral in de aanpak. Een psycholoog is meer therapeutisch gericht op de diagnose en behandeling. BoFit werkt daarentegen ontwikkelingsgericht zowel op fysiek, emotioneel en mentaal gebied. Beide partijen kunnen elkaar goed aanvullen. In de praktijk merken we zelfs dat steeds meer psychologen naar ons doorverwijzen. Niet iedere psycholoog is namelijk gespecialiseerd in burn-out.

Even wat feiten:

 

 • 1 miljoen Nederlands stevent af op een burn-out;
 • Een burn-out duurt gemiddeld 242 dagen;
 • Verzuimkosten komen op 250 euro per dag;
 • Voor een bedrijf kost dat 60.000 euro per burn-out;
 • Er wordt nog te weinig gedaan aan preventie.

Samenwerken met BoFit

Bij BoFit staat de klant centraal, maar wel in goede afstemming met alle betrokken partijen.U als werkgever en/of beslisser speelt een belangrijke rol in dit herstel. Goede communicatie en afstemming bevordert namelijk het herstelproces van uw werknemer. U blijft op de hoogte en de werkrelatie versterkt.

Wilt u onze brochure ontvangen met de programma’s en tarieven? Of wilt u een buitenpresentatie bij u in de buurt en zelf ervaren wat BoFit voor u kan betekenen? Meer informatie over de buitenpresentatie.

Wilt u een gratis buitenpresentatie of gewoon contact met BoFit?

Tijdens een BoFit-buitenpresentatie kunt u als werkgever of verzekeraar zelf ervaren wie wij zijn, wat wij doen en hoe wij werken. De buitenpresentatie vindt plaats in de natuur in uw eigen regio. Deelname is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Heeft u nog vragen? Wij informeren u graag en vrijblijvend.

Bel Bo Bogaard op 06 2095 6938 of  0800 533 04 55 (gratis, ma t/m vr 8.30-21.00 uur, za 9.00-17.00 uur), of vul het aanmeldformulier in.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere: