Meer dan

herstel alleen

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we bellen of mailen je binnen 24 uur terug. Ook op zaterdag.
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

Meer dan

herstel alleen

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we bellen of mailen je binnen 24 uur terug. Ook op zaterdag.
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

Gezond Ondernemen Preventief

 

Ben je echt zo vrij als je je had voorgesteld?

Het begon allemaal met constante vermoeidheid en slecht slapen. Robert had een goed lopend bedrijf maar het koste hem ook steeds meer energie. Hij had personeel aangenomen waar hij geregeld achteraan moest. Ook facturen werden steeds vaker met vertraging betaald.

Meestal was hij ’s avonds ‘nog even’ aan het werk, altijd zijn telefoon binnen handbereik. De scheidslijn tussen privé en werk werd hierdoor ook vager. Toch had hij het gevoel: als ik het niet doe, wie doet het dan? Hij wilde wel een stap terugdoen, maar daardoor zou hij ook opdrachten missen. Maar ondertussen verloor hij juist klanten doordat hij door zijn vermoeidheid slordig en niet gefocust was.

Robert moest op een gegeven moment toegeven dat hij lang niet zo vrij was als dat hij zich in de begintijd had voorgesteld. Het ondernemerschap was boeiend en uitdagend, maar op het moment vond hij het behoorlijk zwaar. Hij voelde zich er ook erg alleen voor staan.

Nu het zijn gezondheid aantastte kon hij er niet meer om heen. Want als hij burn-out zou raken, dan zou alles pas écht instorten.

 

Ben jij ondernemer en is dit verhaal herkenbaar voor je?

Gelukkig zag Robert op tijd dat hij iets moest doen. Hij maakte een lijstje met wensen en hoe hij de ideale toekomst voor zich zag:

 

 • Weer blij zijn met mijn werk en het ondernemen;
 • Meer tijd hebben voor mijn vrouw en kinderen;
 • Mijn sociale contacten weer oppakken;
 • Beter mijn grenzen erkennen en delegeren;
 • Een gezonde gedrevenheid;
 • Beter mijn eigen valkuilen kennen;
 • Weten welke keuzes bij mij passen;
 • Weten welke richting ik moet opgaan;
 • Kunnen omgaan met stress;
 • Positief naar de toekomst kijken;
 • Een gezonde leefstijl;
 • Beter ontspannen en meer genieten.

 

Herken jij iets van deze wensen van Robert?

Dan is de kans groot dat ook jij veel te veel stress ervaart in je werk. En dat dit invloed heeft of begint te hebben op je privéleven. Dan is nu echt de tijd voor een omslag!

quote burn-outcoach Noord-Holland

Veranderen is niet altijd makkelijk.

Vaak weet je wel wat je wilt veranderen, maar niet hóe.

Voor Robert was het heel duidelijk waar hij naartoe wilde. Hoe hij daar kwam en wat hij daarvoor anders moest doen, leerde hij in het programma Gezond Ondernemen Preventief.

Benieuwd wat dit programma voor jou kan doen?

Dit kun je verwachten:

 

 • Je hoeft bij ons niet lang te wachten om geholpen te worden. Al binnen een week kun je aan de slag;
 • Je herstelt bij een betrouwbare organisatie die al 20 jaar op de markt is met de op wetenschap gebaseerde BoFit-methode. Hierbij herstel je in 4 fasen;
 • Onze coaches hebben een hulpverlenersachtergrond en zijn intern opgeleid om met de BoFit-methode te werken. Daarnaast besteden we veel aandacht aan kwaliteit en deskundigheidsbevordering. Zo ben je ervan verzekerd dat jij de beste coach krijgt;
 • Je herstelt grotendeels in een mooi natuurgebied en profiteert van alle voordelen van de natuur;
 • Je hoeft nooit ver te reizen want we spreken af bij jou in de buurt;
 • We combineren cognitieve coaching met bewegen, zodat je optimaal en op alle niveaus (fysiek, emotioneel en mentaal) herstelt;
 • Je krijgt een fysieke training op maat, rekening houdend met wat jouw lichaam aankan;
 • Heb je nog vragen buiten je sessies om? Je coach is online bereikbaar.

En, misschien nog wel het belangrijkste:

Bij BoFit krijg je een gezonde basis mee voor de rest van je leven. Met praktische tools die je zelf kunt toepassen, ook als het even moeilijk is. Want we willen niet alleen dat je herstelt, we willen ook dat je stressklachten niet meer terugkomen.

Het programma Gezond Ondernemen Preventief is gericht op ondernemerschap. We helpen we je bij de problemen die jij hierbij tegenkomt en delen ruim twintig jaar aan kennis en ervaring op dit gebied.

En ook:

Wanneer je bij ons een traject volgt, sta je er niet alleen voor. We helpen je – als het nodig is – met het contact met je verzekering en betrekken eventueel je partner erbij. Samen zorgen we ervoor dat jij er doorheen komt en dat je onderneemt op een manier die bij je past.

Past Gezond Ondernemen echt bij jou?

Bedenk dan allereerst hoe je dit programma gaat vergoeden. Er zijn twee mogelijkheden:

 

 • Het BoFit-programma wordt vergoed door veel arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Kijk of jouw verzekeringsmaatschappij BoFit ook vergoedt;
 • Je kunt de programmakosten ook afboeken als kosten voor je bedrijf.

We kunnen helaas niet iedereen helpen. Heb je last van de volgende klachten, dan verwijzen we je door naar andere hulpverleningsinstanties:

 • Ernstige verslavingsproblematiek;
 • Klachten en behandeling vanuit een chronisch, psychiatrisch ziektebeeld;
 • Geen of weinig motivatie om te herstellen.

Wil jij je stressklachten (voor)goed aanpakken en (weer) alles uit je ondernemerschap halen?

Wij helpen je graag om dit te realiseren.

 

Meld je aan voor een gratis kennismaking en ontvang direct de brochure. Wacht er niet te lang mee want hoe eerder je je aanmeldt, hoe sneller je weer met je leven kunt beginnen.

Ja, ik wil graag meer informatie!

BoFit neemt binnen 24 uur, ook in het weekend, contact met je op!

Je bent niet de eerste ondernemer die met stressklachten rondloopt. Wij hebben meer dan 190 ervaringen verzameld van mensen die bij BoFit zijn hersteld.

Lees hier hun ervaring >>

Ik woon niet in de randstad, zit BoFit wel bij mij in de buurt?

Ja, BoFit zit door heel Nederland. We hebben in elke provincie een of meerdere coaches. Je hoeft maximaal een half uur te rijden (maar vaak korter) om naar de betreffende plek te gaan. Mocht je geen vervoer hebben, dan kunnen we regelen dat we je ophalen bij het station of bushalte.

Kan ik een paar losse sessies inkopen?

Nee, en we zullen je uitleggen waarom niet. Het programma Gezond Ondernemen heeft een op wetenschap gebaseerde visie met een duidelijk plan van aanpak. Zo word je in aantal fases van herstel naar opbouw geleid waardoor je een duurzaam herstel realiseert. In de afgelopen twintig jaar hebben we gemerkt dat deze aanpak het beste werkt bij burn-out en stressklachten. Volg je slechts een paar sessies dan kunnen we niet meer garanderen dat je herstelt. En dat is zonde van je geld.

Ik ben niet zo goed in sport, is het wel iets voor mij?

Bij BoFit zetten we beweging in om op een natuurlijke manier te herstellen. Dat betekent dat we werken zonder prestatiedruk. We passen onze sessies dus aan naar jouw niveau.

Kan ik niet beter naar een psycholoog?

Die keuze is natuurlijk aan jou. Er is wel een verschil tussen een psycholoog en BoFit-coach. Een psycholoog behandelt meer op de diagnose en begeleidt door middel van therapie (praten). Een BoFit-coach is meer gericht op jouw ontwikkeling op zowel fysiek, mentaal en emotioneel gebied. Wij geloven er sterk in dat praten alleen niet voldoende werkt bij mensen met een burn-out. Wel kunnen onze programma’s een goede aanvulling zijn als je al bij een psycholoog loopt. Van klanten die bij een psycholoog zijn geweest krijgen we terug dat ze vaak de praktische vertaalslag missen. Bij BoFit word je aan de hand genomen en leer je ervaringsgewijs hoe je je inzichten omzet in actie en doen.

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer?

Heb je last van klachten als vermoeidheid en hoofdpijn, sta je continu ‘aan’, heb je concentratieproblemen of ben je vaak geïrriteerd? Wacht dan niet tot het erger wordt, maar begin vandaag nog met je herstel. Samen met ons kom je er sterker uit!