Meer dan

herstel alleen

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we bellen of mailen je binnen 24 uur terug. Ook op zaterdag.
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

Meer dan

herstel alleen

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we bellen of mailen je binnen 24 uur terug. Ook op zaterdag.
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

Gezond Ondernemen Curatief

 

Echt herstel begint bij een gezonde basis

Hoe gaat het met je?

Zo’n simpele vraag als ‘hoe gaat het met je’ kan bij iemand met een burn-out heel wat omhoog brengen. Zo ook bij Jacqueline. Jacqueline werkte in de mode en had al jaren haar eigen bedrijf. Daar was ze trots op want ze had heel wat moeilijke jaren achter de rug. Problemen loste ze op door even flink haar schouders er onder te zetten.

De laatste jaren merkte ze dat dit steeds minder makkelijk ging. Ook thuis speelde er het een en ander en hierdoor was ze minder gefocust. Ze raakte oververmoeid, kreeg fysieke klachten en reageerde dat af op haar personeel. Daar voelde ze zich ontzettend schuldig over waardoor ze werk van anderen uit handen nam.

Maar door harder te werken losten haar klachten niet op. Je raadt het al, ze werden alsmaar erger. Ze kreeg last van paniekaanvallen, hyperventilatie en sliep niet meer. Toen wij aan haar vroegen hoe het met haar ging, barstte ze dan ook in huilen uit.

 

Ben jij ook zo’n type als Jacqueline? Een doorbijter die zich niet gauw laat kisten?

Je bent de spil in je bedrijf, probeert alle ballen hoog te houden en brandjes te blussen. Toch heb je het gevoel steeds minder grip te hebben. Je kunt niet meer ontspannen en genieten, en de motivatie niet meer opbrengen om aan je bedrijf te werken. Je voelt je totaal uitgeblust. Kortom, je bent nu echt burn-out.

 

 

 

Stel je voor dat:

 • Je met plezier en gezonde gedrevenheid werkt en onderneemt;
 • Je voldoende tijd overhoudt om aan je dierbaren te besteden;
 • Je precies weet hoe je met druk en spanning om moet gaan;
 • Je zorgen je niet meer uit je slaap houden;
 • Je beter je grenzen erkent en aangeeft;
 • Je gemakkelijk taken kunt delegeren;
 • Je weet wanneer het tijd is voor ontspanning;
 • Je weet waar je naartoe wilt en je dit kunt goed vertalen naar je medewerkers;
 • Je de regie weer in eigen handen hebt;
 • Je positief naar de toekomst kijkt;
 • Je de juiste keuzes maakt die goed zijn voor jou en hierdoor ook voor je bedrijf.

 

Klinkt dit je onrealistisch in de oren?

Toch kennen wij heel wat ondernemers die zo leven en werken. En ja, ook zij hebben een burn-out gehad. Ze hebben hun burn-out gebruikt om hun situatie naar hun hand te zetten zodat ze weer gingen leven in plaats van overleven. Niet omdat ze weer de oude zijn. Maar omdat ze dankzij hun burn-out een betere versie van zichzelf zijn geworden.

Burn-outcoach in Noord-Holland

Wil jij ook je burn-out achter je laten en een leven beginnen zoals jij dat voor je ziet?

Dat is veel dichterbij dan je denkt.

Hoe? Leer met stress en je valkuilen omgaan en gebruik te maken van je talenten op een manier die praktisch is en die je ook écht in je leven kunt toepassen.

Het programma Gezond Ondernemen Curatief is voor jou als ondernemer op maat gemaakt.

Want je hebt niet alleen met je burn-out te maken, ook je bedrijf is van jou afhankelijk. Weer gezond worden is dan extra belangrijk. Bij BoFit sta je hierin niet alleen. Wij begeleiden je bij iedere stap van dit proces.

Dit kun je verwachten:

 

 • Je hoeft bij ons niet lang te wachten om geholpen te worden. Al binnen een week kun je aan de slag;
 • Je herstelt bij een betrouwbare organisatie die al 20 jaar op de markt is met de op wetenschap gebaseerde BoFit-methode. Hierbij herstel je in 4 fasen;
 • Onze coaches hebben een hulpverlenersachtergrond en zijn intern opgeleid om met de BoFit-methode te werken. Daarnaast besteden we veel aandacht aan kwaliteit en deskundigheidsbevordering. Zo ben je ervan verzekerd dat jij de beste coach krijgt;
 • Je herstelt grotendeels in een mooi natuurgebied en profiteert van alle voordelen van de natuur;
 • Je hoeft nooit ver te reizen want we spreken af bij jou in de buurt;
 • We combineren cognitieve coaching met bewegen, zodat je optimaal en op alle niveaus (fysiek, emotioneel en mentaal) herstelt;
 • Je krijgt een fysieke training op maat, rekening houdend met wat jouw lichaam aankan;
 • Heb je nog vragen buiten je sessies om? Je coach is online bereikbaar.

En, misschien nog wel het belangrijkste:

Bij BoFit krijg je een gezonde basis mee voor de rest van je leven. Met praktische tools die je zelf kunt toepassen, ook als het even moeilijk is. Want we willen niet alleen dat je herstelt, we willen ook dat je burn-outklachten niet meer terugkomen.

Het programma Gezond Ondernemen Curatief is gericht op ondernemerschap. We helpen je bij de problemen die jij hierbij tegenkomt en delen ruim twintig jaar aan kennis en ervaring op dit gebied.

En ook:

Wanneer je bij ons een traject volgt, sta je er niet alleen voor. We helpen je – als het nodig is met het contact met de verzekeraar en betrekken eventueel je partner erbij. Samen zorgen we ervoor dat jij er doorheen komt en dat je onderneemt op een manier die bij je past.

Voel jij dat Gezond Ondernemen Curatief je op het lijf geschreven is?

Bedenk dan allereerst hoe je dit programma gaat vergoeden. Er zijn twee opties:

 • Het BoFit-programma wordt vergoed door veel arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Kijk of jouw verzekeringsmaatschappij BoFit ook vergoedt;
 • Je kunt de programmakosten ook afboeken als kosten voor je bedrijf.

 

We kunnen helaas niet iedereen helpen. Heb je last van de volgende klachten, dan verwijzen we je door naar andere hulpverleningsinstanties:

 • Ernstige erslavingsproblematiek;
 • Klachten en behandeling vanuit een chronisch, psychiatrisch ziektebeeld;
 • Geen of weinig motivatie om te herstellen.

Laat dit je eerste stap zijn naar een beter en gezond leven!

Eentje waarin jij voorop staat en waarbij je (weer) alles uit je ondernemerschap haalt. Wij helpen je graag om dit te realiseren.

Wacht niet te lang met je aanmelden, want hoe langer je wacht hoe langer je herstel duurt. Een kennismaking is geheel vrijblijvend. Daarnaast ontvang je ook meteen de brochure met de tarieven.

Ja, ik begin vandaag met mijn herstel!

BoFit neemt binnen 24 uur, ook in het weekend, contact met je op!

Je bent niet de eerste ondernemer die burn-out is geraakt. Wij hebben meer dan 190 ervaringen verzameld van mensen die bij BoFit zijn hersteld.

 

Lees hier hun ervaring >>

Ik kan nu veel beter tijd vrij maken voor ontspanning en mijn brein rust gunnen. Ik gun iedereen die vastloopt een BoFit-traject. Je wordt er een nog mooier mens van.

Sharon

Ondernemer

BoFit heeft mij weer de juiste balans gegeven. Ik maak betere keuzes tussen draaglast en draagkracht, en ik heb minder stress. Mijn hoofd is leger geworden, er is weer ruimte gekomen. Niet alleen zakelijk als ondernemer maar ook privé is mijn zin in het leven weer teruggekomen.

Peter

18 jaar ondernemer

Ik heb van BoFit geleerd hoe je je leven in balans brengt. Ik ben super enthousiast om de winst die ik hiermee heb behaald nog verder uit te bouwen. Ik eet veel gezonder, beweeg beter, laat zaken eerder los zodat stress achterwege blijft en geniet en ontspan meer. Ik merk dat dit in vijf maanden voor veel meer rust, focus en energie heeft gezorgd. En het belangrijkste: ik heb nu alle handvatten zodat dit alles onderdeel van mijn leven wordt.

Joop

Beginnend ondernemer

Heb je nog vragen?

Hieronder lees je de meest gestelde vragen over een burn-outraject.

Ik woon niet in de randstad, zit BoFit wel bij mij in de buurt?

Ja, BoFit zit door heel Nederland. We hebben in elke provincie een of meerdere coaches. Je hoeft maximaal een half uur te rijden (maar vaak korter) om naar de betreffende plek te gaan. Mocht je geen vervoer hebben, dan kunnen we regelen dat we je ophalen bij het station of bushalte.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de programma’s van Gezond Ondernemen staan in de brochure die je bij de aanvraag van een gratis kennismaking krijgt opgestuurd. Neem hiervoor contact met ons op.

Kan ik een paar losse sessies inkopen?

Nee, en we zullen je uitleggen waarom niet. Het programma Gezond Ondernemen heeft een op wetenschap gebaseerde visie met een duidelijk plan van aanpak. Je wordt in aantal fases van herstel naar opbouw begeleid waardoor je een duurzaam herstel realiseert. In de afgelopen twintig jaar hebben we gemerkt dat deze aanpak het beste werkt bij burn-out en stressklachten. Volg je slechts een paar sessies dan kunnen we niet meer garanderen dat je herstelt. En dat is zonde van je geld.

Ik ben niet zo goed in sport, is het wel iets voor mij?

Bij BoFit zetten we beweging in om op een natuurlijke manier te herstellen. Dat betekent dat we werken zonder prestatiedruk. We passen onze sessies dus aan naar jouw niveau.

Ik ben al eerder burn-out geweest. Kunnen jullie mij wel helpen?

We krijgen vaker mensen die al burn-out zijn geweest en niet goed zijn hersteld. Door onze BoFit-methode pakken we alle facetten van je herstel aan waardoor ook dat stuk waar bij jou nog niet aan gewerkt is, de aandacht krijgt. In het traject komen we er vrij snel achter wat dat is.

Kan ik niet beter naar een psycholoog?

Die keuze is natuurlijk aan jou. Er is wel een verschil tussen een psycholoog en BoFit-coach. Een psycholoog behandelt meer op de diagnose en begeleidt door middel van therapie (praten). Een BoFit-coach is meer gericht op jouw ontwikkeling op zowel fysiek, mentaal en emotioneel gebied. Wij geloven er sterk in dat praten alleen niet voldoende werkt bij mensen met een burn-out. Wel kunnen onze programma’s een goede aanvulling zijn als je al bij een psycholoog loopt. Van klanten die bij een psycholoog zijn geweest krijgen we terug dat ze vaak de praktische vertaalslag missen. Bij BoFit word je aan de hand genomen en leer je ervaringsgewijs hoe je je inzichten omzet in actie en doen.

Ondernemen een zware last?

Bekijk het interview met Bo Bogaard – oprichter van BoFit en zelf al jaren ondernemer. Hij vertelt over het programma Gezond Ondernemen en zijn eigen ervaringen.

Wil jij direct herstellen van je burn-out?

Herstel net als duizenden andere mensen van je burn-out. Zodat je weer gezond en energiek voelt en weer volledig aan de slag kunt.

Je hoeft het niet allemaal zelf te doen, wij staan klaar om je hierbij te helpen.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja ik wil graag meer informatie!

Vul het contactformulier in en we bellen of mailen je binnen 24 uur terug. Ook op zaterdag.
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.