06 2095 6938 info@bofit.nl
 • Vergoeding mogelijk
 • Nauwelijks terugval
 • 18 jaar ervaring
 • Binnen een week een kennismaking
 • Door heel Nederland
 • Vergoeding mogelijk
 • Nauwelijks terugval
 • 18 jaar ervaring
 • Binnen een week een kennismaking
 • Door heel Nederland

Burn-out

Stress is een heel natuurlijke manier van je lichaam om om te gaan met spannende of gevaarlijke situaties. Krijg je meer stress, spanning en druk te verwerken dan je aankunt dan kun je hier uiteindelijk ziek of overspannen van raken.

Wanneer heb je een burn-out?

Heb je last van stress? Duurt dit langer dan zes maanden en voel je je geestelijk en lichamelijk totaal uitgeput? Dan spreekt je van een burn-out. Een burn-out krijg je niet zo maar. Vaak is er een aanleiding zoals een ontslag op je werk, het overlijden van een dierbare of het verbreken van een relatie. Dit is vaak niet de oorzaak, maar slechts de druppel die de emmer doet overlopen.

Burn-out en nu?

Te lang blijven doorlopen met burn-out- en stressklachten verergeren je klachten en laat het herstel nog langer duren. Door een burn-outspecialist in de arm te nemen worden je klachten snel en effectief verholpen.

BoFit helpt je van je burn-out af!

BoFit richt zich al meer dan 18 jaar op burn-out. We zitten door heel Nederland en onze programma’s worden vergoed door werkgevers, bedrijfsverzekeringen en het UWV.

Bekijk hieronder onze video en leer meer over de succesvolle BoFit-methode.

Oorzaken burn-out

Een burn-out is veelal het gevolg van een kortsluiting tussen gevoel en verstand. Wat je voelt en wat je wil zijn niet in overeenstemming met elkaar en dat veroorzaakt spanning. Die kortsluiting uit zich vaak fysiek. Bijvoorbeeld door klachten als hoge ademhaling, hartkloppingen, hoofdpijn en extreme vermoeidheid.

Mensen die gevoelig zijn voor een burn-out hebben vaak de neiging om in tijden van stress juist door te gaan. Door stelselmatig en vaak jaren achtereen over je grenzen te gaan pleeg je roofbouw op je lichaam.

Wil je meer weten over burn-out? Vraag onze gratis Burn-out Gids aan!

 

Zet vandaag nog je eerste stap naar herstel en vraag een vrijblijvende kennismaking aan bij jou in de buurt.

Bel voor direct contact met een BoFit-coach 06 - 2095 6938 of bel met ons secretariaat 0800 – 533 04 55 (gratis). Of vul onderstaand contactformulier in.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Na het traject was ik als herboren. Ik had echt niet voor mogelijk gehouden dat deze methode zoiets moois kon verwezenlijken. Henk

Nu aan het einde van mijn traject zou ik dit iedereen aanraden. BoFit voelt echt als een APK voor je bestaan. Cindy

Door BoFit kan ik op tijd aan de rem trekken of compenseren met rust als een periode te druk is geweest. Ik heb nu een veel gezondere levensstijl. Frits