Verhaal van Carlo | te veel van mijzelf gevraagd

BoFit Ervaringsverhalen

Na een aantal moeizame jaren waarin ik te veel van mijzelf heb gevraagd, kwam ik in mei met een burn-out thuis te zitten. Ik was totaal opgebrand, sliep onrustig en had veel pijn in mijn rug en schouders. Zowel in mijn werk als in mijn privéleven kon ik niet goed voor mijn mening opkomen. Hierdoor raakte ik uitgeblust.

De BoFit-coach drong diep door tot mijn zwakke punten

Na een kennismakingsgesprek met BoFit-coach Berry begon ik aan een serie coachings in de buitenlucht. Praten en binnen zitten ligt mij niet zo. Met deze BoFit-methode kon ik in de buitenlucht wandelend werken aan mijn gezondheid. De gesprekken hebben me veel goed gedaan. Ook het bewegen in de buitenlucht is mij prima bevallen.

Berry drong diep door tot mijn zwakke punten. Daar gingen we samen aan werken. Hij heeft me de kracht gegeven om ze in te zien, te aanvaarden en er aan te werken. Nu gaat het veel beter, maar het blijft iets om op te letten in de toekomst.

Ik raad deze manier van coachen iedereen aan. De BoFit-coach staat open voor jouw mogelijkheden en beperkingen. Samen werk je aan jouw toekomst en gezondheid.

 

 

Bent u ook opgebrand? Uitgeblust? Burn-out?

Het is belangrijk dat u uw klachten bij de kern aanpakt. Zodat u weer in balans komt en uw energie terug krijgt. Met een BoFit-herstelprogramma kunt u weer klachtenvrij aan het werk.

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan met een BoFit-coach bij u in de buurt>>

 

Deel dit bericht