Verhaal van Iris | overspannenheidsklachten

BoFit Ervaringsverhalen 0 reacties

In 2014 ben ik een aantal maanden uitgevallen door overspannenheid. Een vreselijke periode. Na een aantal bedrijfspsychologen en nog wat andere vormen van therapie ben ik er langzaamaan weer bovenop gekrabbeld.

Dit BoFit-programma heeft ervoor gezorgd dat ik weer fitter ben. Mentaal en fysiek

Eind 2017 merkte ik dat ik die overspannenheidsklachten terug kreeg. Ik dacht: dit wil ik niet nog een keer! Door te googlen kwam ik op de website van BoFit terecht. Na een telefonische intake maakten we een afspraak voor een kennismaking. In de duinen van Egmond ontmoette ik BoFit-coach Bo. We hadden een klik en ik voelde mij op mijn gemak om mijn verhaal te doen. Ik besloot het BoFit-traject te starten.

Elke week spraken we af in de duinen. Wandelen, joggen, praten. Bo heeft mij tijdens deze sessies een spiegel voor gehouden, vragen gesteld. Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe? De veilige weg zoeken, mijzelf op een zijspoor zetten? Door mij hier regelmatig mee te confronteren heb ik inzicht gekregen in mijn patronen en dus ook mijn valkuilen. Heel verhelderend!

Dit BoFit-programma heeft ervoor gezorgd dat ik weer fitter ben. Mentaal en fysiek. Daarnaast heeft mij aangespoord om beter voor mijzelf te zorgen en voor mijzelf op te komen. Door stil te staan bij de dingen die ik doe en hoe ik ze doe. Ik voel me een stuk sterker!

 

Herkenbaar?

Het is belangrijk dat u uw klachten bij de kern aanpakt. Zodat u weer in balans komt en uw energie terug krijgt. Met een BoFit-herstelprogramma kunt u weer klachtenvrij aan het werk.

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan met een BoFit-coach bij u in de buurt>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deel dit bericht