06 2095 6938 info@bofit.nl
 • Persoonlijke begeleiding
 • Nauwelijks terugval
 • Herstellen in de natuur
 • Gratis kennismaking
 • Door heel Nederland

Vacatures voor burn-outcoaches bij BoFit

Wil je ook BoFit-coach worden? Check regelmatig deze pagina voor vacatures. Alle BoFit-coaches werken volgens de unieke BoFit-methode. Je volgt een interne opleiding als BoFit-coach waarna je klanten met een burn-out en stressgerelateerde klachten kunt helpen.

 

BoFit zoekt burn-outcoaches voor de volgende regio’s:

 1. Gelderland, regio Apeldoorn;
 2. Drenthe/Overijssel. regio Deventer en Hoogeveen;
 3. Noord-Brabant, regio Bergen op Zoom;
 4. Friesland;
 5. Zuid-Holland, regio Den Haag.

 

BoFit is op zoek naar coaches met het volgende profiel:

 • je bent zzp’er, of afhankelijk van het gebied en de mogelijkheden binnen BoFit kun je in loondienst;
 • Je hebt een hulpverlenersachtergrond (SPH/SPW4, HBO Psychische hulpverlening, HBOV etc.);
 • Je hebt affiniteit met bewegen en hardlopen;
 • Je hebt rijbewijs B en bent in het bezit van een eigen auto.

 

De procedure bij BoFit

Het sollicitatieproces binnen BoFit ziet er als volgt uit:

 1. Solliciteer
 • Leuk dat je solliciteert! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 1. Telefonisch interview
 • Een van onze medewerkers zal telefonisch contact met je opnemen om kennis te maken.
 1. Uitnodiging voor het bezoek op kantoor
 • Bij dit gesprek zal Ninka Schoutsen (opleider en supervisor) aanwezig zijn samen met Sanne Ruiter (hr-adviseur). Tijdens dit gesprek zullen wij kennis met elkaar maken, horen wij graag wie jij bent en wat je voor BoFit wilt betekenen. Zijn wij allen enthousiast en voldoe jij aan het BoFit-profiel? Dan kun je deelnemen aan de interne opleiding tot BoFit-coach.

 

Inhoud opleiding

Alle BoFit-coaches werken volgens de unieke BoFit-methode. Voordat de opleiding van start gaat, wordt er eerst van je gevraagd om de BoFit Opleidingsovereenkomst te tekenen. Hierin ga je akkoord met de voorwaarden van de opleiding.

Tijdens de interne opleiding leer je de BoFit-organisatie kennen, leer je werken volgens de BoFit-methode, en wat er van je wordt verwacht in de samenwerking met ons en onze opdrachtgevers. De opleiding wordt ingedeeld in verschillende dagdelen en is gericht op zowel fysieke gedeeltes als op emotioneel en mentaal. Na deze opleiding kun jij klanten met een burn-out en stressgerelateerde klachten helpen binnen BoFit.

Nadat je de opleiding succesvol hebt gevolgd en afgerond begint de stageperiode. Dit zijn in totaal 16 coachingsessies exclusief de intake. Tijdens deze stageperiode word je begeleid door BoFit. Wanneer deze stageperiode succesvol is afgerond begin je officieel als BoFit-coach. Dat betekent ook dat je vanaf dat moment je facturen kan sturen!

 

Sollciteren bij BoFit?

Het aanvragen van meer informatie, vragen en het versturen van je cv kan alleen per mail naar onze hr-adviseur Sanne Ruiter, sanne.ruiter@bofit.nl. Zij zal met jou verder contact opnemen. Let op: gelieve geen contact opnemen met onze algemene contactgegevens. Je wordt hier sowieso weer doorverwezen naar bovenstaand mailadres.

 

 

 

 

 

 

 

Onze opdrachtgevers zijn onder andere: