BoFit-hersteltrajecten op maat

Onze passie is om u weer in een optimale lichamelijke en mentale conditie te brengen. BoFit biedt diverse preventieve en curatieve herstelprogramma’s. Onder begeleiding van een persoonlijke coach gaat u volgens de BoFit-methode aan de slag met uw klachten. De sessies vinden altijd in de natuur plaats, in uw eigen regio.

Meer weten over de vergoedingsmogelijkheden van de BoFit-programma’s? Klik hier.

Particulieren en werknemers

Heeft u last van lichamelijke en/of psychische klachten die wijzen op burn-out of ongezonde stress? BoFit helpt u ervan af met een hersteltraject op maat. Met uw wil en onze begeleiding bent u na afronding van het traject klachtenvrij.
De kans dat u terugvalt in oude, ongezonde gewoontes is nihil. Steeds meer werkgevers en verzekeraars vergoeden onze preventieve en curatieve programma’s dan ook.

Gratis kennismaken? Vul het formulier op deze pagina in, of bel ons voor een afspraak.

Ondernemers

Het ondernemerschap brengt allerlei verantwoordelijkheden met zich mee. Heeft u last van de extra druk die dit oplevert en symptomen van ongezonde stress of burn-out? Tijdens een BoFit-traject leert u beter omgaan met de spanningen die u als ondernemer ervaart.

Gratis kennismaken? Vul het formulier op deze pagina in, of bel ons voor een afspraak.

Werkgevers en verwijzers

Goede communicatie en afstemming met alle betrokkenen bevordert het herstelproces. Opdrachtgevers informeren wij tussentijds over de voortgang van het herstelproces. Ook blijkt uit onderzoek en ervaring dat eigen initiatief een positiever effect op het herstel heeft dan verplichte deelname aan een opgelegde hulpverleningsvorm. Op eigen initiatief een begeleidingsvorm mogen kiezen verhoogt de motivatie en het rendement. Onze ervaring is dat dit door de werkgever steeds meer wordt gewaardeerd.

Deel deze pagina

bofit hersteltrajecten op maat - foto helmgras