Vacature medewerker aanmelding en advies/coach voor 12-24 uur

LET OP!!! Sollicitaties en vragen kunnen alleen naar [email protected] en (06) 4316 13 67. Via onze algemene contactgegevens wordt je sollicatie NIET meegenomen in de procedure. Ook vragen worden hier NIET beantwoord. 

 

Ben jij de duizendpoot die wij zoeken?

Ben jij een coach/ hulpverlener met affiniteit van het begeleiden van mensen die uit balans zijn geraakt? Vind je het mooi om mensen weer in hun kracht te zetten, zodat ze eigen regie hebben? En heb je daarnaast ook commercieel inzicht? Dan is deze functie mogelijk iets voor jou!

BoFit is een groeiende organisatie waar kwaliteit en aandacht voor de mens centraal staat. Wij zijn 6 dagen in de week bereikbaar voor vragen van onze klanten en opdrachtgevers vanuit werknemers, werkgevers, arbodiensten en verzekeraars.

Wat houdt deze functie in?

Wij zijn op zoek naar iemand die telefonische aanmeldingen behandelt en dit omzet naar een daadwerkelijk traject. Tijdens het eerste contact met de klant onderzoek je of een BoFit-traject een oplossing biedt voor de hulpvraag. Je luistert en vraagt goed door naar de situatie waarin iemand zich bevindt. Je geeft daarnaast informatie over de BoFit-methode en de verschillende trajecten. Wanneer het BoFit-traject aansluit op de hulpvraag, kijk je welke coach er beschikbaar is, en past bij de klant. Je legt contact met de coach zodat er een intakegesprek kan plaatsvinden.

Belangrijk bij deze functie is dat je een goede inschatting maakt, goed op de hoogte bent van de inhoud van de trajecten en dit ook kunt verkopen.

Om goed om de hoogte te zijn van de trajecten, start je als BoFit-coach om de BoFit-methode en de werkwijze onder de knie te krijgen. Heb je je dit eigen gemaakt, dan groei je vandaaruit door naar de rol van medewerker aanmeldingen en advies waarbij de rol van BoFit-coach een onderdeel van je takenpakket blijft. Het spreekt vanzelf dat we je hierbij inwerken en begeleiden.

Kijk hier voor meer informatie over de vacature van BoFit-coach.

Wat breng jij mee?

Voor deze functie is het een vereiste dat je een zorggerelateerde opleiding en relevante ervaring hebt. Een opleiding als SPH/SPW/Social Work sluit goed aan. We verzoeken je alleen te solliciteren als je deze achtergrond en ervaring hebt. Daarnaast neem je het volgende mee:

 • Commercieel inzicht en ervaring met verkopen;
 • Mensgerichtheid;
 • Je kunt goed zelfstandig werken;
 • Je hebt een flexibele werkhouding;
 • Je hebt geen 9 tot 17 mentaliteit;
 • Je bent woonachtig in de Randstad;
 • Je bent enthousiast en hebt passie voor het begeleiden en coachen van mensen;
 • Jij bent geduldig, hebt inlevingsvermogen en staat stevig in jouw schoenen;
 • Je bent in staat om zelf initiatief te nemen en bent proactief;
 • Je bent een ambassadeur voor BoFit, en bent natuurlijk enthousiast over de dienstverlening van BoFit.

Wat bieden wij?

 • Een unieke baan bij een groeiende organisatie met landelijk bereik;
 • Een inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • Een dienstverband voor 8 tot 12 wat in uren nog kan uitbreiden;
 • Een marktconform salaris, telefoon en laptop;
 • Een zelfstandige functie waarin je zelf je kaders kunt bepalen.

 

Herken jij je in het profiel medewerker aanmelding en advies én BoFit-coach?

Geweldig! Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Stuur je cv naar [email protected] ter attentie van Barbara Kuipers. Zij beoordeelt je cv en geeft je binnen 48 uur reactie. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, vragen we je ons te mailen naar [email protected] of te bellen naar (06) 4316 13 67. Onze algemene gegevens zijn bedoeld voor aanmelding, dus gelieve hier niet naar mailen of bellen.

Check ook onze website www.bofit.nl voor meer informatie over wie we zijn en wat we doen.

 

Burn-out personeel BoFit