Burn-out ervaring van Ron | gebrek aan structuur

door | mrt 18, 2024 | Ervaringsverhalen | 0 Reacties

Ik wil graag mijn ervaring delen over BoFit-coach Wout omdat het zo’n positieve impact heeft gehad op mijn leven.

Ik ben in een burn-out beland door gebrek aan structuur en alle afleidingen van vandaag de dag. Ik voelde me verloren en wist niet hoe ik door moest. Gelukkig vond ik BoFit, en met de coach voelde het meteen vertrouwd.

Tijdens onze gesprekken voelde ik me gehoord en begrepen. Mijn coach had kennis van zaken en begreep wat ik doormaakte. Zijn luisterend oor en begrip hebben mij echt geholpen.

Maar het was niet alleen serieus. Onze gesprekken waren ook gevuld met heerlijke humor, waardoor ik me op mijn gemak voelde. Het wandelen in het bos als onderdeel van de sessies gaf me een gevoel van rust.

 

 

klantervaring met gebrek aan structuur

 

Na 16 sessies heb ik al veel geleerd en ben ik aardig goed op weg binnen mijn bedrijf. Ik heb al diverse zaken opgepakt en verbeterd, zoals het optimaliseren van processen. Ik vind het geweldig om te zien hoe mijn harde werk en toewijding vruchten afwerpen. Het geeft me de motivatie en drive om door te blijven gaan.

Kortom, mijn ervaring met mijn BoFit-coach was zeer goed. Hij was duidelijk, eerlijk en gaf me goede handvatten om mijn leven weer op de rails te krijgen. Ik ben hem dankbaar voor zijn begeleiding en ondersteuning.

Als je op zoek bent naar een burn-out- of stresscoach die luistert, kennis van zaken heeft en begrip toont, dan kan ik deze BoFit-coach ten zeerste aanbevelen. Hij heeft mij geholpen om mijn weg te vinden en ik weet zeker dat hij ook anderen kan helpen.

 

Wout bedankt!

 

Automaatje 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outverhaal van Ellen | leven vanuit m’n hoofd

 Na een lange tocht op zoek naar hulp, nadat ik eindelijk had geaccepteerd dat ik met een ernstige burn-out te kampen had, ben ik via internet BoFit tegen gekomen. De uitleg over hun aanpak, werkwijze en visie sprak me enorm aan. Te meer omdat er op voorhand...

Burn-out ervaring van Anouk | het niet meer redden

Zal mij niet gebeuren dat het te veel wordt. Ik red het wel. Zo erg is het bij mij niet. Veel werkende moeders met jonge kinderen in de peuter- en kleuterleeftijd hebben gebroken nachten, houden een huishouden bij, volgen een opleiding, proberen nog ergens hun...

Burn-outervaring van Arie | buikklachten en druk op de borst

Ik voelde me een hele tijd niet zo goed. Het begon allemaal met buikklachten en druk op de borst. Met medicijnen schoot ik niets op. Na meerdere malen bij de huisarts te zijn geweest zeiden de dokter en de bedrijfsarts: “Je bent burn-out”. Dat was even schrikken....

Burn-out ervaring van Marjolijn | leren grenzen stellen

Al jaren was ik aan het vechten tegen mijzelf. Veel lichamelijke klachten, een operatie en toch maar blijven doorlopen want er moeten nu eenmaal dingen doorgaan. Tot die ene ochtend… Het ging niet meer en dat kwam als een grote schok, maar achteraf ook als een...