Burn-out ervaring van Ron | gebrek aan structuur

door | mrt 18, 2024 | Ervaringsverhalen | 0 Reacties

Ik wil graag mijn ervaring delen over BoFit-coach Wout omdat het zo’n positieve impact heeft gehad op mijn leven.

Ik ben in een burn-out beland door gebrek aan structuur en alle afleidingen van vandaag de dag. Ik voelde me verloren en wist niet hoe ik door moest. Gelukkig vond ik BoFit, en met de coach voelde het meteen vertrouwd.

Tijdens onze gesprekken voelde ik me gehoord en begrepen. Mijn coach had kennis van zaken en begreep wat ik doormaakte. Zijn luisterend oor en begrip hebben mij echt geholpen.

Maar het was niet alleen serieus. Onze gesprekken waren ook gevuld met heerlijke humor, waardoor ik me op mijn gemak voelde. Het wandelen in het bos als onderdeel van de sessies gaf me een gevoel van rust.

 

 

klantervaring met gebrek aan structuur

 

Na 16 sessies heb ik al veel geleerd en ben ik aardig goed op weg binnen mijn bedrijf. Ik heb al diverse zaken opgepakt en verbeterd, zoals het optimaliseren van processen. Ik vind het geweldig om te zien hoe mijn harde werk en toewijding vruchten afwerpen. Het geeft me de motivatie en drive om door te blijven gaan.

Kortom, mijn ervaring met mijn BoFit-coach was zeer goed. Hij was duidelijk, eerlijk en gaf me goede handvatten om mijn leven weer op de rails te krijgen. Ik ben hem dankbaar voor zijn begeleiding en ondersteuning.

Als je op zoek bent naar een burn-out- of stresscoach die luistert, kennis van zaken heeft en begrip toont, dan kan ik deze BoFit-coach ten zeerste aanbevelen. Hij heeft mij geholpen om mijn weg te vinden en ik weet zeker dat hij ook anderen kan helpen.

 

Wout bedankt!

 

Automaatje 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outverhaal van Bettan | totaal uitgeput

Na 11 jaar hard werken, overuren, slapeloze nachten en mezelf wegcijferen, was ik totaal uitgeput met als gevolg burn-out. Mijn werk was voor mij zo belangrijk dat ik alles opzij heb gezet. Alle energie die ik nog over had heb ik in mijn werk gestoken. Ik ben...

Burn-outverhaal van Ytje | bergen werk

Ik weet nog wat ik dacht toen ik met BoFit begon: als ze mij vertellen hoe het traject gaat verlopen, dan tik ik het even af en dan is dit ook weer gedaan. De sessies voelden in het begin als extra werk, toegevoegd aan een berg die voor mij al niet meer te overzien...

Burn-outverhaal van Dimitry | burn-out

Als zelfstandig ondernemer heb je de neiging jezelf altijd sterker voor te doen dan eigenlijk zou mogen. Jij kan alles aan en overtreft iedereen, meer is altijd beter, totdat je niet meer verder kunt. Een dergelijk breekpunt kwam bij mij samen met wat andere...

Burn-outverhaal van Nathalie | op de automatische piloot

Automatische piloot, gewoon domweg gaan, elke dag hetzelfde verhaal, van het ene in het andere schieten. Daarnaast ben ik een harde werker, ga voor de volle 100% aan het werk, tussendoor nog even de kinderen naar school brengen, weer ophalen, speelafspraken maken,...