Meer dan herstel alleen

 

Passie, echte aandacht en doelgerichtheid zijn kenmerkend voor BoFit en iedereen die hier werkt. Wij zijn een landelijke organisatie met ongeveer 50 coaches/hulpverleners en medewerkers. We geloven sterk in wat we doen en zetten ons dagelijks in om de kwaliteit binnen BoFit hoog te houden. Je komt naar BoFit toe als je niet alleen van je burn-out wilt herstellen, maar ook een gezonde en sterke basis wilt creëren voor de rest van je leven. Met je hoofd én met je lijf. Een duurzaam herstel en volledig arbeidsgeschiktheid dus. Dat is waar we bij BoFit voor gaan.

Wij werken samen met kleine bedrijven en grote organisaties. Met verzekeringsmaatschappijen, UWV’s en arbodiensten. We werken het liefst toe naar een persoonlijke en duurzame relatie zodat medewerkers snel bij ons terecht kunnen. Daarnaast betrekken we zo veel mogelijk betrokken partijen omdat we geloven – én hebben ondervonden – dat we er samen beter en sterker uitkomen.

In 2000 richtte Bo Bogaard BoFit op met de wens om lange wachttijden en procedures te vermijden, en zo mensen direct en met persoonlijke aandacht te helpen. Hiermee was hij de eerste organisatie in Nederland die zich geheel specialiseerde in burn-out en stressklachten.

 

Onze missie:

Mensen met burn-out en stressgerelateerde klachten op een natuurlijke manier begeleiden naar een duurzaam resultaat in herstel, ontwikkeling en opbouw door het aanbieden van een totaalprogramma.

Onze visie:

Een betrouwbare organisatie zijn op het gebied van herstel en voorkomen van burn-out en stress met een duurzaam resultaat.

quote burn-outcoach Noord-Holland

Onze opdrachtgevers zijn onder andere: