Echt herstel begint bij een gezonde basis

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat lichaamsbeweging volgens een opbouwend stappenplan een antidepressieve werking heeft.

 

Bij BoFit geloven we dat je niet alleen herstelt met je hoofd, maar ook met je lichaam. Daarom is de BoFit-methode gericht op de combinatie praten én bewegen zonder prestatiedruk. Omdat we onze sessies buiten doen, profiteer je meteen van alle voordelen van de natuur.

De BoFit-methode: een totaalaanpak

De BoFit-methode is erop gericht dat je op alle vlakken herstelt. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Een totaalaanpak dus. In de afgelopen twintig jaar hebben wij gemerkt dat je op deze manier optimaal van je burn-out en stressgerelateerde klachten herstelt. Daarbij is de kans dat je terugvalt of een tweede burn-out krijgt minimaal.

In 4 fases uit je burn-out

Met de BoFit-methode herstel je in fases. Er is eerst aandacht voor herstel voordat je gaat opbouwen, sterker wordt en weer aan het werk kunt. Dit betekent dat je uit de verkramping komt, emoties loskomen en weer ruimte ontstaat voor andere denkpatronen, oplossingen en keuzes. De BoFit-methode zorgt op deze manier voor een krachtige basis waarmee je de rest van je leven verder kunt.

Lees hier meer over BoFit.

 

Wil je meer weten over de BoFit-methode en de programma’s? Vraag hier onze brochure aan.

quote medewerker BoFit burn-out