Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-outverhaal van Ingrid | somber

Er moest iets gebeuren. Door mijn lichamelijke en mentale klachten kon ik zo niet meer verder. Er hingen te veel donkere wolken boven mijn leven. Ik moest veel moeite doen om regelmatig de zon te zien schijnen.

“Te veel donkere wolken”

Daarom heb ik contact opgenomen met BoFit. Ik herkende me gelijk in de verhalen op de site. Dat het traject in de natuur plaatsvond was heerlijk. Ik had ook letterlijk behoefte aan ruimte en frisse lucht. Ik had vertrouwen in de manier van werken en durfde de sprong in het diepe te wagen, gesteund door BoFit-coach Esther.

Door de praktische oefeningen en gesprekken over de ballast in mijn leven, moest ik echt diep gaan. Esther prikte door mijn beschermlagen heen en ging door tot de kern, wat voorheen door diverse psychologen nog niet gelukt was. Chapeau!

Beschermlagen die 30 jaar lang waren opgebouwd, werden stukje bij beetje afgepeld. Wat tevoorschijn kwam, was een hoop verdriet, teleurstellingen en onzekerheid. Regelmatig bleef er niets meer over van de sterke, onafhankelijke vrouw die ik was. En toch lukte het Esther om mij elke keer weer met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Ondanks de voor mij zware gespreksonderwerpen, waren het toch leuke, humoristische en fijne uurtjes waarnaar ik elke keer weer uitkeek.

Langzamerhand zag ik weer meer zonnestralen door het wolkendek heen komen. Mentaal werd ik steeds sterker en lichamelijk ging het ook de goede kant op. En niet alleen ik merkte dat, maar ook mijn omgeving. Weten dat je op de goede weg bent stimuleert enorm.
Voor mijn gevoel – en niet mijn verstand waarmee ik alles beredeneerde – ben ik inmiddels al heel ver op weg. Ik heb geleerd om voor mezelf te kiezen, mijn grenzen aan te geven en belangrijke beslissingen op mijn gevoel te nemen. Ik heb geleerd aan te geven wat voor mij belangrijk is en om qualitytime voor mezelf in te plannen. Zonder daarbij mijn omgeving uit het oog te verliezen. Ik ben er nog niet helemaal, werken aan je persoonlijke ontwikkeling houdt niet op na 6 maanden BoFit.

Momenteel schijnt de zon weer in mijn leven, ondanks de wolken die zich ook nog regelmatig laten zien. Na elke sessie heb ik aantekeningen gemaakt en die zal zeker af en toe doornemen om mij eraan te herinneren dat ik niet wil terugvallen in mijn oude patronen. Om te blijven beseffen dat ‘ik’ de regie heb in mijn eigen leven!

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outverhaal van Pim | slecht in mijn vel

Graag wil ik mijn ervaring over BoFit delen. Ik herinner mij nog als de dag van gisteren dat ik met BoFit kennis mocht maken. Op dat moment zat ik erg slecht in mijn lichaam. Het was zelfs zo erg dat ik mijn werk niet meer goed kon doen. Ik kwam thuis te zitten en...

Burn-outervaring van Jaco | ondernemer en onrustig

Begin dit jaar ben ik voor de tweede keer in mijn leven op zoek gegaan naar een oplossing voor de onrust en het slecht kunnen ontspannen. Ik ben al 20 jaar ondernemer met een bedrijf met meerdere mensen op de loonlijst. Drie jaar geleden kwam ik tot de ontdekking...

Burn-outervaring van Jantine | totaal leeg en op

Mijn verhaal ‘Ziekte’ begon 5 jaar geleden. Ik had een superleuke baan, fijne sociale contacten, twee jonge kids, en een heerlijk druk leven. Van de een op ander dag kreeg ik heftige buikkrampen. Ik heb krimpend van pijn de dokter gebeld. Wat daarna volgde was een...

Burn-outervaring van Peggy | eigenwaarde kwijt

Ik ben bij BoFit terecht gekomen door op internet te zoeken en dit bleek een schot in de roos te zijn. Ik had niet echt dagelijkse, duidelijke klachten maar was wel een beetje aan het sukkelen. De ene keer hoofdpijn, de andere keer meer prikkelbaar, huilerig. De...