Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-outverhaal van Lida | ik was op

Ik ben 33 jaar, zzp’er en een alleenstaande moeder van een zoon van 7 en een dochtertje van 2 jaar. Vorig jaar ging het mis. Na een slopende scheiding was het gedaan met me. Ik was op, meer dan op. Mijn hoofd stroomde over, mijn lijf kon niet meer.

“Ik kon gewoon niet meer”

Ik ging moe naar bed en kwam er net zo moe weer uit. Ik was bibberig, huilde alleen maar en had last van paniekaanvallen, hyperventilatie, hartkloppingen en hoofdpijnen. Echt heel eng allemaal. Ik functioneerde niet meer en kon ook niet kon meer werken. Alles kostte me enorm veel energie en moeite.

Al die jaren daarvoor denderde ik maar door. Zorgen voor de kinderen, werken, huishouden, boodschappen, administratie en de slopende scheiding hebben me genekt. Omdat ik zzp’er was moest ik me ziek melden. Na een tijdje kwam er iemand van mijn AOV-verzekering langs en werd mij een BoFit-hersteltraject aangeboden. Ik had nog nooit van de BoFit-methode gehoord en had geen idee wat ik ervan moest verwachten. Eerlijk gezegd keek ik er erg sceptisch tegenaan. Hoe kon iemand mij in vredesnaam helpen? Maar het tegendeel is bewezen.

BoFit-coach Janneke heeft me geholpen om mezelf weer terug te vinden. Wat zij mij heeft teruggegeven is mijn moed, zelfvertrouwen en overzicht, maar vooral mijn gevoel. Ze heeft me op een fijne manier geleerd om te gaan met mijn angsten en verdriet. Hoe ik het beste mijn pijn, woede, frustratie en machteloosheid kon aanpakken. We hebben gelachen, gehuild en veel gepraat. Alles kwam aan bod.

BoFit bood mij de juiste begeleiding om weer beter te worden. Ik kreeg handvatten aangereikt en stap voor stap kwam alles weer in de goede volgorde, met mijzelf als middelpunt. Omdat altijd alle sessies buiten in de natuur plaatsvinden, word je blootgesteld aan alle natuurlijke elementen en word je je steeds bewuster van jezelf en alles wat er gebeurd is.

En ja… ik ben mezelf tegengekomen. Maar aan het eind van het BoFit-traject was ik weer sterk en in balans. Ik wist wat ik moest doen in bepaalde situaties. Ik zag mijn doelen weer en wist hoe ik deze kon bereiken.

Ik ben heel positief over de herstelmethode van BoFit en ben dankbaar dat mij een BoFit-traject is aangeboden. Vooral veel dank voor BoFit-coach Janneke. Dankzij de goede begeleiding kan ik weer genieten!

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outverhaal van Josè | de hoop opgegeven

Via het UWV werd mij aangeboden om een BoFit-traject te volgen. Door jarenlang in een ziekmakende werkomgeving gewerkt te hebben kreeg ik psychologische en lichamelijke problemen. Ik heb hier behandelingen voor gehad met onder andere meditatieoefeningen maar de...

Burn-outervaring van Wibo | knock-out

Knock-out op de vloer. Iemand buigt zich over me heen en zegt: “Je doet je best voor iedereen, behalve voor jezelf”.  Wat gebeurt er dan? Weet ik dat? Ervaar ik dat? Hoe is dat gelinkt? Hoe zet ik de onvrede om in (pseudo)voldoening? Ratio ratio, de reddingsboei...

Burn-outverhaal van Janine | huilen om niets

Eind december 2010 was het eindelijk zover: alle voorbereiding zijn getroffen, ik ben er helemaal klaar voor, laat de pup maar komen. Al vijf jaar zijn mijn man en ik aan het bedenken of we een hond in huis nemen en zo ja wat voor hond. Al jaren verheug ik me op...

Burn-outverhaal van Panjo | langdurige overbelasting

Wat er aan de burn-out vooraf ging. Ik had een leuk gezin, goede baan, drie keer in de week intensief sporten, lekker klussen rondom eigen en huis van oudste kind, en constant zorgen maken voor en over iedereen om mij heen. Reorganisaties op het werk waren business...