Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-outverhaal van Lida | ik was op

Ik ben 33 jaar, zzp’er en een alleenstaande moeder van een zoon van 7 en een dochtertje van 2 jaar. Vorig jaar ging het mis. Na een slopende scheiding was het gedaan met me. Ik was op, meer dan op. Mijn hoofd stroomde over, mijn lijf kon niet meer.

“Ik kon gewoon niet meer”

Ik ging moe naar bed en kwam er net zo moe weer uit. Ik was bibberig, huilde alleen maar en had last van paniekaanvallen, hyperventilatie, hartkloppingen en hoofdpijnen. Echt heel eng allemaal. Ik functioneerde niet meer en kon ook niet kon meer werken. Alles kostte me enorm veel energie en moeite.

Al die jaren daarvoor denderde ik maar door. Zorgen voor de kinderen, werken, huishouden, boodschappen, administratie en de slopende scheiding hebben me genekt. Omdat ik zzp’er was moest ik me ziek melden. Na een tijdje kwam er iemand van mijn AOV-verzekering langs en werd mij een BoFit-hersteltraject aangeboden. Ik had nog nooit van de BoFit-methode gehoord en had geen idee wat ik ervan moest verwachten. Eerlijk gezegd keek ik er erg sceptisch tegenaan. Hoe kon iemand mij in vredesnaam helpen? Maar het tegendeel is bewezen.

BoFit-coach Janneke heeft me geholpen om mezelf weer terug te vinden. Wat zij mij heeft teruggegeven is mijn moed, zelfvertrouwen en overzicht, maar vooral mijn gevoel. Ze heeft me op een fijne manier geleerd om te gaan met mijn angsten en verdriet. Hoe ik het beste mijn pijn, woede, frustratie en machteloosheid kon aanpakken. We hebben gelachen, gehuild en veel gepraat. Alles kwam aan bod.

BoFit bood mij de juiste begeleiding om weer beter te worden. Ik kreeg handvatten aangereikt en stap voor stap kwam alles weer in de goede volgorde, met mijzelf als middelpunt. Omdat altijd alle sessies buiten in de natuur plaatsvinden, word je blootgesteld aan alle natuurlijke elementen en word je je steeds bewuster van jezelf en alles wat er gebeurd is.

En ja… ik ben mezelf tegengekomen. Maar aan het eind van het BoFit-traject was ik weer sterk en in balans. Ik wist wat ik moest doen in bepaalde situaties. Ik zag mijn doelen weer en wist hoe ik deze kon bereiken.

Ik ben heel positief over de herstelmethode van BoFit en ben dankbaar dat mij een BoFit-traject is aangeboden. Vooral veel dank voor BoFit-coach Janneke. Dankzij de goede begeleiding kan ik weer genieten!

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outervaring van Anneke | fikse burn-out

Het afgelopen jaar kampte ik met een fikse burn-out. Ik notabene! Ik kon toch altijd alle ballen hooghouden? Via mijn werk kreeg ik BoFit-traject aangeboden nadat ik een ander project had afgewezen. De informatie uit de BoFit-brochure sprak mij meteen aan. Ik ging...

Burn-outverhaal van Jessica | geen gevoel meer

In 2003 raakte ik zwanger, had geen vaste relatie met de vader maar besloot toch het kindje te houden. Ik stond er alleen voor. Ik had absoluut geen spijt van mijn beslissing maar wist totaal niet wat mij te wachten stond. Het enige wat ik wel wist: ik werd een...

Burn-outverhaal van Peter | stress

Ik ben al 18 jaar ondernemer, ik heb een elektro installatiebedrijf. Op een gegeven moment kwam ik erachter dat ik bepaalde onderwerpen en namen niet meer kon onthouden. Mijn concentratie was niet meer top. Zin om te genieten van het leven begon steeds minder te...

Burn-outervaring van Linda | scheiding, verhuizing en werkdruk

Privé en op mijn werk liep het allemaal verre van vlekkeloos. Een scheiding, verhuizing, alsmaar toenemende werkdruk. Ik ging steeds slechter slapen, ontwikkelde tinnitus, sleepte me naar mijn werk, kon me slecht concentreren en toch denderde ik maar door....