Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-outverhaal van Pieter | scheiding en burn-out

In oktober 2014 kreeg ik burn-out klachten. Ik was volledig uitgeput door mijn scheiding, mijn drukke verantwoordelijke baan en de plotselinge stopzetting van mijn arbeidsovereenkomst. Dit laatste eindigde met een vervelende rechtszaak.

“Dat alles samen was te veel”

Ik dacht geen grenzen te hebben, maar hier kwam ik mijzelf toch tegen. Op het moment dat ik accepteerde dat het niet meer ging, heb ik twee weken bijna fulltime geslapen. Vervolgens krabbelde ik heel langzaam weer op. In december 2014 heb ik UWV om toestemming gevraagd om een BoFit-traject te volgen om mentaal en fysiek verder te herstellen.

Na het akkoord van UWV werd ik direct gebeld door mijn persoonlijke BoFit-coach/trainer Yolanda en werd de eerste sessie al voor de week erna ingepland. De trainingen waren altijd in het bos of op de hei in mijn regio; heerlijk in de buitenlucht. We hebben veel gelopen, hardgelopen en oefeningen gedaan, maar ook veel gepraat.

Mijn coach was oprecht geïnteresseerd en het voelde voor mij telkens alsof zij me echt weer een stap verder ging brengen in mijn herstelproces! Yolande heeft ook ‘bijgestuurd’. Telkens gaf ik aan dat mijn doel was om snel te herstellen zodat ik ’snel verder’ kon. Ik leerde om hier – uiteindelijk – anders naar te gaan kijken en meer naar mijn lijf te gaan luisteren.

De trainingen heb ik als erg prettig ervaren. Elke week een uur; in het begin zelfs twee keer per week een uur. Inmiddels is mijn BoFit- traject afgerond en voel ik mij goed. Vanaf het begin van het traject ben ik weer gaan mountainbiken. Nu fiets ik wekelijks 35-50 kilometer.

Ik ben in mei 2015 als zelfstandige gestart en heb mijn werkuren per week uitgebreid. Vanaf augustus 2015 werk ik bij een aantal opdrachtgevers weer fulltime. Dat was mijn doel, maar wel met het verschil dat ik nu meer naar mijn lijf luister!

BoFit – en in het bijzonder Yolanda – enorm bedankt voor jullie hulp!

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outverhaal van Melissa | geestelijk en fysiek op

 Eind maart 2017 ben ik met een paniekaanval op mijn scooter naar huis gereden van werk. Ik dacht dat ik een hartaanval kreeg. Het enige wat ik dacht: overleven, thuis komen dan kan mijn tante (waar ik destijds even bij woonde) de ambulance bellen. Eenmaal...

Burn-outverhaal van Cindy | alleenstaande ouder en burn-out

 Al een tijdje had ik last van fysieke klachten, zweetaanvallen, hoofdpijn en slecht slapen. Maar ja, ik dacht: hoort er vast bij als je als alleenstaande ouder en met een managementfunctie het hoofd boven water probeert te houden. In eerste instantie zocht ik...

Burn-outverhaal van Sonja | opgebrand

Ik ben nu 14 jaar zelfstandig onderneemster. Samen met mijn man heb ik een heel dynamisch bedrijf. Met hele goede tijden maar ook met slechtere tijden. Anderhalf jaar geleden ben ik naast onze werkzaamheden een nieuw bedrijf gestart. Dat kostte in het begin...

Burn-outverhaal van Aart | uitgeschakeld

Ik voelde me opgejaagd en had een kort lontje. Niets kon mij meer behagen, nergens kon ik meer van genieten. Piekerend kwam ik de dag door en ik wist me geen raad. Ik kon niet meer als zelfstandige werken. “Ik was zo moe en lusteloos” Ik was volledig uitgeschakeld....