Effectief herstel bij burn-out en stressklachten

Als u een burn-out heeft of last van angst, paniek, depressie- of andere stressklachten, dan wilt u zo snel mogelijk deskundige hulp. BoFit biedt deze hulp snel en doeltreffend.
Zonder wachtlijst en overal in Nederland.
Onze ervaren coaches begeleiden uw herstel volgens de effectieve BoFit-methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk gecombineerd met cognitieve en mentale coaching in de natuur.

Diverse effectieve herstelprogramma’s

BoFit biedt diverse hersteltrajecten op maat voor particulieren, werknemers en ondernemers. Daarin staat u centraal en is er ook aandacht voor iedereen die bij uw herstelproces betrokken is. Met onze jarenlange ervaring en effectieve aanpak begeleiden wij uw fysieke, emotionele en mentale herstel. De kans op terugval na een BoFit-hersteltraject is nihil. Steeds meer werkgevers en verzekeraars vergoeden BoFit-trajecten.

Onze aanpak is direct, duidelijk en actief

BoFit is specialist in het begeleiden van mensen met burn-out, angst, paniek, vermoeidheid, depressie- en andere stressklachten. Onze aanpak is direct, duidelijk en actief. Indien nodig kunnen wij u doorverwijzen voor aanvullende hulp.

Deel deze pagina

effectief herstel bij burn-out en stressklachten - lopers in de duinen