06 2095 6938 info@bofit.nl

De zomer is weer voorbij

door | sep 18, 2014 | BoFit Burn-out Blog |

foto bo bogaardNog een paar dagen mooi nazomerweer, wat een weelde. Maar wat een zomer! Het vliegtuig dat neerging. IS die nu de gemoederen bezighoudt met zwijnerij en gewetenloos geweld. Al die gruwelijke beelden, je wordt er zo naar van dat je bijna begint te geloven dat de wereld ten onder gaat aan dreiging, geweld en liefdeloosheid.

Stel dat je dan ook nog eens niet goed in je vel zit en je werk-privé balans helemaal in puin ligt? Dat je geen enkele waardering krijgt en elke keer tevergeefs hoopt op een aai over je bol? Dan stort alles in en ligt een burn-out flink op de loer.

En raak je burn-out, dan komt er nog een probleem bij want terwijl jij de wereldellende op je schouders meetorst, lekt alle energie uit je weg. De gapende wond wordt groter en groter.

Het leven is zwaar als je je volledig uitgeput en opgebrand voelt. De overgang van de zomer naar een seizoen met minder daglicht en meer melancholie maakt het alleen maar zwaarder. Gelukkig heeft een mens het in zich om te herstellen van burn-out en stressklachten. Om fysiek, emotioneel en mentaal sterker te worden en in balans te komen. Vanaf dat moment wordt het een heel ander scenario. Herfst, heerlijk! Kastanjes rapen in het bos, geuren en kleuren opsnuiven, het huis gezellig maken en kaarsjes aan. Lekker vroeg onder de wol en fris weer op.

De zomer is voorbij, tot ziens in de herfst.

Bo Bogaard
Mastercoach en ontwikkelaar BoFit-methode

Vragen? Direct Contact? Bel 0800 – 533 04 55 (gratis)

Bereikbaar van maandag t/m zaterdag. Wilt je liever gebeld of gemaild worden? Klik dan hieronder op de knop.

Wil je direct persoonlijk contact? Bel 06 – 2095 6938 voor direct contact met BoFit-coach Bo Bogaard.
Krijgt je zijn voicemail? Spreek dan je telefoonnummer in, dan belt hij je terug.

Wij nemen binnen 24 contact met je op. Ook in het weekend.