Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-outverhaal van Ann | heel onzeker

Het ging niet meer. Al meer dan een jaar had ik last van depressie, onzekerheid en waren mijn emoties niet meer in balans. Ik kon niet goed slapen. Ik had gesprekken met een psycholoog en kreeg medicijnen, maar bij alle klachten die ik al had kwam er op het laatst ook nog hyperventileren bij.

“Medicijnen om te slapen en tegen depressie”

Via mijn werkgever kwam ik bij BoFit en BoFit-coach Paul terecht. In fase 1 – elkaar leren kennen en vertrouwen – heb ik het als heel bijzonder ervaren dat ik ook echt alles kon vertellen en mijn coach ook echt kon vertrouwen. Iedere sessie krabbelde ik een beetje omhoog. Soms wilde ik te snel, maar hij liet mij dan voelen dat het niet zo snel kon. Door mij snel een dijk op te laten rennen bijvoorbeeld. Ja, dat voelde ik wel, langzaam de trap oplopen kon ook…. Mijn persoonlijke grens leren kennen, dat was moeilijk.

Samen buiten wandelen en genieten van de natuur, deed mij erg goed. Ik zag weer de mooie dingen en daardoor ging ik zelf ook veel wandelen, bijna 10 uur per week. De eerste weken thuis had ik geen energie en sliep ook erg veel. Door het wandelen kreeg ik wel weer energie. Ik wandelde niet meer omdat ik wilde afvallen, maar omdat ik wilde genieten.

Ik ben dankzij BoFit weer gaan inzien wie ik ben en wat ik WEL kan. Ik ben steeds zekerder geworden van mijzelf en kon ook weer lachen. Dat mensen mij ‘s ochtends groetten heb ik heel lang niet gezien en gehoord. Ik had mij voor iedereen afgesloten. Na twee dagen achter elkaar door vreemden begroet te worden, vond ik dat ineens raar. Ja, ik stond er weer open voor.

Dankzij de begeleiding van mijn coach kan ik nu dingen loslaten en ben ik van mijzelf gaan houden. ‘I will always love you’ luisteren en dan naar mezelf kijken in de spiegel was erg moeilijk. Maar ik ben het waard, ja ik ben het echt waard. Ik kan nu wel zeggen: wat heb ik mijzelf aangedaan.

Mijn verleden heb ik bij de Nedereindse Plas in de prullenbak gegooid. Mijn coach vroeg me of ik het daar achter wilde laten. Ik was eraan toe en heb letterlijk de deksel dichtgesmeten. Als ik ooit zin heb (ik denk het niet) ga ik daar nog wel eens langs om eraan te denken, maar alles er weer uithalen, nee hoor! Het is verleden tijd en door mijn verleden ben ik nu wel wie ik ben en daar ben ik trots op!

Oude Ann is terug dankzij Paul, de BoFit-aanpak en mijn eigen kracht. Ik ben nu veel sterker geworden. En heb er een mooi hobby bij, fotograferen. Ik wist niet dat ik dat kon, maar krijg veel complimenten en wil mij er verder in gaan verdiepen.

Paul en BoFit bedankt! Het is bijzonder dat je in iemands leven komt en dan weer gaat, maar weet hoeveel je voor mij hebt gedaan. Ik heb een leven voor mijn 35ste en een heel nieuw leven na mijn 35ste.

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outervaring van Henk | angstaanvallen en zelfmoordpogingen

Een jaar geleden ben ik in een burn-out terecht gekomen. De eerste signalen waren fysiek, zoals zweten, hartkloppingen en een korte adem. Dat sloeg snel over naar de emotionele kant. Veel woede en ook huilen. Op een dag kon ik mijn bed niet meer uit. Ik kon gewoon...

Burn-outervaring van John | zenuwpijn en op

In 2018 kwam ik thuis met ischias (zenuwpijn, red.). Een flink signaal van mijn lichaam. Na vijf weken ging ik alweer werken, want tijd nemen om op te knappen was niet mijn ding. Ik liep de maanden erna op mijn tenen totdat ik in november mijn bed letterlijk niet...

Burn-outervaring van Hans | hartklachten en paniekaanvallen

Mijn naam is Hans, 30 jaar. Ik had een redelijk drukke periode op mijn werk en trainde daarnaast voor een halve marathon. Alles verliep soepel en ik had het gevoel alles onder controle te hebben. Een week voordat ik op vakantie ging kreeg ik een paniekaanval waarna...

Burn-outverhaal van Daniëlle | tegenslagen

Tijdens mijn jeugd ontstond er een kloof tussen mij en mijn vrienden. Terwijl zij in het weekend uitgingen, moest ik bijkomen van een schoolweek. In deze periode van je leven ga je juist ontdekken wie je bent en wat je wilt. Door mijn vermoeidheid heb ik die...