Meer dan

herstel alleen

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we bellen of mailen je binnen 24 uur terug. Ook op zaterdag.
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

Meer dan

herstel alleen

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we bellen of mailen je binnen 24 uur terug. Ook op zaterdag.
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

Alweer 15 jaar

door | sep 2, 2015 | BoFit Burn-out Blog

foto bo bogaardOp 1 september was het precies 15 jaar geleden dat ik BoFit oprichtte. De tijd vliegt en voordat je het weet ben je veel vergeten van wat zich in die 15 jaar heeft afgespeeld. Daarom even deze terugblik op een tijd waarin bloed, zweet, tranen en hoogtepunten zich afwisselden.

Als ik kijk waar BoFit nu staat dan mag ik trots zijn. Duizenden mensen hebben zich aangemeld en een BoFit-traject doorlopen. De tevredenheidscore van klanten en opdrachtgevers is zeer hoog. Dat kan alleen als je werkt vanuit een visie, methodiek en plan van aanpak en goed afstemt. Als je waarmaakt wat je zegt en resultaat boekt.

Vanaf het begin heb ik tegen mezelf gezegd: elke klant die zich aanmeldt is een geschenk. En nog steeds vind ik het zo mooi dat mensen die je niet kent, hun kwetsbaarheid tonen met hun verhaal en jou vragen om hen helpen. Ik weet wat er aan de andere kant speelt, ik heb jaren in de reguliere zorg gewerkt. Ik ben ondernemer geworden omdat ik daar steeds meer het gevoel kreeg dat regels, bureaucratie en allerlei protocollen in de weg zaten waar het eigenlijk om gaat: de gezondheid! Daarom is een onderdeel van onze aanpak dat je mensen die hulp zoeken niet laat wachten. Er is altijd binnen 24 uur persoonlijk contact, daar begint het mee. Ook als er geen vergoeding voor een traject mogelijk is, dan nog vind ik het belangrijk dat mensen een luisterend oor krijgen. Onze coachingstijl is direct, duidelijk en actief met een aanpak die heel veel mensen aanspreekt. De BoFit-methode.

In de afgelopen 15 jaar ben ik 1 week ziek geweest. Mijn vak als ondernemer en BoFit-coach is een geweldige uitdaging. Het geeft inspiratie en energie en elke keer weet je weer waar je het voor doet: de gezondheid! Ik wil iedereen bedanken die hier een steentje aan heeft bijgedragen, want ik kan het natuurlijk niet alleen. Vooral Ninka Schoutsen wil ik in het zonnetje zetten, mijn trouwe medewerker van het eerste uur. Samen hebben we BoFit sterk gemaakt. De eerste jaren waren niet gemakkelijk, maar we hebben altijd in onze aanpak geloofd en nu willen steeds meer organisaties met BoFit samenwerken.

Wij gaan door en u bent van harte welkom!

Bo Bogaard,
Mastercoach en ontwikkelaar BoFit-methode

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out blogs:

fabels over burn-out

5 hardnekkige fabels over burn-out

Over burn-out bestaan hardnekkige fabels. Ook bij BoFit komen we die geregeld tegen. Misverstanden die je herstel nou juist in de weg staan. Daarom hebben we de vijf hardnekkigste fabels voor jou geselecteerd. #FABEL1: Ik ben burn-out door mijn werk Wellicht de...

foto bo bogaard

Het is de combinatie die werkt

Ik lees vandaag in de krant dat de heer Stavrakakis promoveert op de volgende stelling: er is geen wetenschappelijke grond om sporten en bewegen in te voeren als therapie om depressies te behandelen of te voorkomen; het verband tussen lichamelijke...

Grenzen stellen, hoe doe je dat? (2)

Veel mensen met een burn-out hebben moeite met grenzen. Sterker nog: het is vaak zelfs de oorzaak van burn-out. Want door geen of te weinig grenzen te stellen pleeg je roofbouw op je lichaam en raakt je energie op. Leren grenzen stellen is niet iets wat je even...