Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-outervaring van Peggy | eigenwaarde kwijt

door | jun 29, 2021 | Ervaringsverhalen | 0 Reacties

Ik ben bij BoFit terecht gekomen door op internet te zoeken en dit bleek een schot in de roos te zijn. Ik had niet echt dagelijkse, duidelijke klachten maar was wel een beetje aan het sukkelen. De ene keer hoofdpijn, de andere keer meer prikkelbaar, huilerig. De reden dat ik het traject instapte is dat ik aan mijzelf wilde werken. Ik was in mijn toenmalige baan te ver doorgegaan en was gewoon heel mijn eigenwaarde kwijt. Ik heb zo over mij heen laten lopen en dat was het laatste wat ik nogmaals wilde. Steviger in mijn schoenen staan en grenzen aangeven was mijn doel.

 

Ik had het geluk dat ik dit traject kon en mocht ingaan om te beseffen dat je je het jezelf soms zo moeilijk kan maken. Patronen doorbreken voor dingen die je al jaren zo doet. Ik had een BoFit-coach met de niet-lullen-maar-poetsenmentaliteit wat erg klikte en bij wie ik ook echt mijzelf kon zijn. (De zakdoeken waren niet aan te slepen en iedere keer lukte het hem weer.)

 

reactie klant burn-out

 

Ik doorliep verschillende fases en na de bewustwordingsfase liep ik er tegenaan om de handvatten uit te voeren. “Hoe dan?”, was een veel voorkomende uitspraak van mij. Het antwoord blijkt achteraf na uitvoerige ondersteuning, heel simpel: door het gewoon te gaan doen. Dit kost in de loop van tijd steeds minder energie en het wordt meer eigen. Relativeren, accepteren en loslaten zijn mijn sleutelwoorden geworden waardoor het leven luchtiger is.

 

Wat ik als erg prettig heb ervaren is dat het traject een actieve bezigheid is. Lekker in de buitenlucht, je hoeft elkaar niet aan te kijken, en door opdrachten tijdens de sessie werden er voor mij bepaalde zaken erg duidelijk. Ook is er een spreiding van de sessies over een aantal weken/maanden waardoor het goed blijft hangen en je de tijd hebt om de opgedane kennis toe te passen.

 

Ik vind BoFit echt een aanrader voor iedereen. Ik heb geluisterd naar mijn lichaam, ben daardoor liever voor mijzelf geworden en vind dat iedereen dit verdient!

 

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outverhaal van Anniek | depressief

De reden dat ik met BoFit contact heb gezocht is omdat ik na een moeilijke periode van twee jaar in een negatieve spiraal terecht was gekomen. Ik had ondersteuning om deze te doorbreken. Twee jaar geleden besloot ik om na een huwelijk van 25 jaar te gaan scheiden....

Burn-outverhaal van Jantine | weinig zelfvertrouwen en black-outs

Door reorganisatie op mijn werk ontstond in de loop van 2017 bij mij veel stress die zich uitte in slecht slapen, kleine black-outs, vergeetachtigheid en prikkelbaarheid. Tevens voelde ik me steeds onzekerder, had weinig zelfvertrouwen. Eind oktober 2017 kwam dit...

Burn-outverhaal van Rolf | continu hoofdpijn

Tja, daar sta je dan. Er kwam niets meer uit mijn handen, ik sliep slecht en had continu hoofdpijn. Een scala aan oorzaken deden mij samen letterlijk de das om. Een slecht lopend project op mijn werk, een knieblessure waardoor ik niet meer kon sporten (mijn...

Burn-outervaring van Joost | tegen burn-out aan

In november 2021 ben ik via mijn AOV-verzekering terecht gekomen bij BoFit. Ik zat tegen een burn-out aan vanwege een aantal persoonlijke omstandigheden. Ik had last van spanningen en maakte me zorgen over van alles. Ik sliep slecht, voelde me onrustig en piekerde...