Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-outervaring van Richard | stress en lichamelijke klachten

door | jul 8, 2021 | Ervaringsverhalen | 0 Reacties

Ik had bij mezelf vastgesteld dat ik last had van stress. Ik voelde me niet prettig. Ik had lichamelijke klachten, ik had het gevoel dat het me allemaal overkwam en had er geen grip op.  Als ik met deze situatie niets zou doen, zou dat vergevorderde gevolgen voor mij hebben. Ik heb dan ook contact gezocht met mijn AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering). Via hen ben ik in contact gekomen met BoFit.

 

BoFit sprak mij erg aan. De reden dat mij dit aansprak was omdat ze bij BoFit met je aan het werk gaan vanuit het oogpunt dat je het allemaal wel weet, maar dat je het gewoonweg even kwijt bent. Niet zoals bij de psycholoog je hele geschiedenis open en bloot bespreken, maar alleen datgene waar het om draait. Het hier en nu, en toekomstgericht.

 

reactie klant burn-outherstel

 

Mijn gesprekspartner/coach heeft mij gaandeweg weer tools gegeven, die ik wel al had, maar gewoonweg niet meer gebruikte en ook niet meer zag. Het met kleine dingen weer bespreekbaar maken van situaties en problemen in mijn bedrijf. Deze niet meer uitstellen, maar weer gaan acteren op het moment dat hier om gevraagd werd. Niet meer achteroverleunen in de bus omdat dit mij niet bracht wat voor mij helpend was. Maar weer voorin de bus, het weer aangeven wat je wilt als ondernemer en wat je duidelijk ook niet meer wilt. De klant is koning en ik ben keizer.

 

We hebben veel gewandeld in het bos en zo pratende is er van alles besproken. Het lijkt zo simpel, het met elkaar door het bos wandelen, maar het brengt heel veel.

 

Ik heb weer leren genieten van de reis ergens naar toe. Mijn gevoel weer terug te krijgen bij de kleine dingen in het leven. Ik ben dankbaar voor de hulp die mijn begeleider en BoFit aan mij hebben gegeven.

 

Ik ben hersteld. Een ondernemer.

 

 

 

 

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outverhaal van Chantal | paniekaanvallen en hyperventilatie

Begin februari 2017 werd ik ‘s nachts wakker en dacht dat ik dood ging. Mijn hart sloeg op hol, ik kreeg het warm en kon niet meer goed ademhalen. De volgende ochtend een afspraak bij de huisarts gemaakt. Conclusie: paniekaanvallen en hyperventilatie. Er werd mij...

Burn-outverhaal van Merel | geen plezier meer in werk

Juli 2017. Het begon met kijken. Ik merkte op dat ik moeite had met het lezen van mijn e-mails. Ik kon de woorden wel zien, maar de zin niet in één keer lezen. Het is een gek gevoel, het lijkt wel alsof je aangeschoten bent. Dit had ik wel eens eerder een dag of...

Burn-outverhaal van Frits | doelloos thuiszitten

 Het ging al een aantal jaren slechter met mijn gezondheid. Na een heel vervelende prostaatontsteking en aanhoudende plasklachten heb ik vele specialisten gezien. Lichamelijk was er echter niks mis met mij. Op mijn werk ben ik de gehele periode van ongeveer twee...

Burn-outverhaal van Marcella | negatieve spiraal

Door heel veel negatieve gebeurtenissen in het verleden kreeg ik bijna 9 jaar geleden last van hyperventilatie en paniekaanvallen. Ik bleef maar doorgaan en maar doorgaan, niemand mocht merken dat ik ergens last van had. "Ik bleef maar doorgaan" Totdat mijn zoontje...