Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-outervaring van Richard | stress en lichamelijke klachten

door | jul 8, 2021 | Ervaringsverhalen | 0 Reacties

Ik had bij mezelf vastgesteld dat ik last had van stress. Ik voelde me niet prettig. Ik had lichamelijke klachten, ik had het gevoel dat het me allemaal overkwam en had er geen grip op.  Als ik met deze situatie niets zou doen, zou dat vergevorderde gevolgen voor mij hebben. Ik heb dan ook contact gezocht met mijn AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering). Via hen ben ik in contact gekomen met BoFit.

 

BoFit sprak mij erg aan. De reden dat mij dit aansprak was omdat ze bij BoFit met je aan het werk gaan vanuit het oogpunt dat je het allemaal wel weet, maar dat je het gewoonweg even kwijt bent. Niet zoals bij de psycholoog je hele geschiedenis open en bloot bespreken, maar alleen datgene waar het om draait. Het hier en nu, en toekomstgericht.

 

reactie klant burn-outherstel

 

Mijn gesprekspartner/coach heeft mij gaandeweg weer tools gegeven, die ik wel al had, maar gewoonweg niet meer gebruikte en ook niet meer zag. Het met kleine dingen weer bespreekbaar maken van situaties en problemen in mijn bedrijf. Deze niet meer uitstellen, maar weer gaan acteren op het moment dat hier om gevraagd werd. Niet meer achteroverleunen in de bus omdat dit mij niet bracht wat voor mij helpend was. Maar weer voorin de bus, het weer aangeven wat je wilt als ondernemer en wat je duidelijk ook niet meer wilt. De klant is koning en ik ben keizer.

 

We hebben veel gewandeld in het bos en zo pratende is er van alles besproken. Het lijkt zo simpel, het met elkaar door het bos wandelen, maar het brengt heel veel.

 

Ik heb weer leren genieten van de reis ergens naar toe. Mijn gevoel weer terug te krijgen bij de kleine dingen in het leven. Ik ben dankbaar voor de hulp die mijn begeleider en BoFit aan mij hebben gegeven.

 

Ik ben hersteld. Een ondernemer.

 

 

 

 

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outverhaal van Carla | emotioneel uitgeput

Ongeveer een jaar geleden kwam ik tot de ontdekking dat mijn leven niet meer in balans was. Ik ervoer gevoelens van geestelijke en emotionele uitputting. Via gesprekken met mijn huisarts kwam ik erachter dat in een (bijna) burn-out had. Bij een burn-out worden de...

Burn-outverhaal van Marlies | tollende gedachten

Een jaar geleden wist ik het: dit gaat niet vanzelf over, de tijd lost dit niet op. Ik ga op zoek naar hoe anders, omdat ik weet dat het leven leuker kan zijn als ik in staat ben om….? Dit was om en nabij mijn hulpvraag tijdens het eerste gesprek met BoFit-coach...

Burn-outervaring van Naomie | verdovend gevoel

Op het moment dat ik in contact kwam met BoFit zat ik een paar maanden thuis met een burn-out. Na een opeenstapeling van gebeurtenissen was ik emotioneel en fysiek op. Mijn werk was weggevallen, mijn relatie ging uit en lange vriendschappen waren tegelijkertijd aan...