Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-outervaring van Richard | stress en lichamelijke klachten

door | jul 8, 2021 | Ervaringsverhalen | 0 Reacties

Ik had bij mezelf vastgesteld dat ik last had van stress. Ik voelde me niet prettig. Ik had lichamelijke klachten, ik had het gevoel dat het me allemaal overkwam en had er geen grip op.  Als ik met deze situatie niets zou doen, zou dat vergevorderde gevolgen voor mij hebben. Ik heb dan ook contact gezocht met mijn AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering). Via hen ben ik in contact gekomen met BoFit.

 

BoFit sprak mij erg aan. De reden dat mij dit aansprak was omdat ze bij BoFit met je aan het werk gaan vanuit het oogpunt dat je het allemaal wel weet, maar dat je het gewoonweg even kwijt bent. Niet zoals bij de psycholoog je hele geschiedenis open en bloot bespreken, maar alleen datgene waar het om draait. Het hier en nu, en toekomstgericht.

 

reactie klant burn-outherstel

 

Mijn gesprekspartner/coach heeft mij gaandeweg weer tools gegeven, die ik wel al had, maar gewoonweg niet meer gebruikte en ook niet meer zag. Het met kleine dingen weer bespreekbaar maken van situaties en problemen in mijn bedrijf. Deze niet meer uitstellen, maar weer gaan acteren op het moment dat hier om gevraagd werd. Niet meer achteroverleunen in de bus omdat dit mij niet bracht wat voor mij helpend was. Maar weer voorin de bus, het weer aangeven wat je wilt als ondernemer en wat je duidelijk ook niet meer wilt. De klant is koning en ik ben keizer.

 

We hebben veel gewandeld in het bos en zo pratende is er van alles besproken. Het lijkt zo simpel, het met elkaar door het bos wandelen, maar het brengt heel veel.

 

Ik heb weer leren genieten van de reis ergens naar toe. Mijn gevoel weer terug te krijgen bij de kleine dingen in het leven. Ik ben dankbaar voor de hulp die mijn begeleider en BoFit aan mij hebben gegeven.

 

Ik ben hersteld. Een ondernemer.

 

 

 

 

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outervaring van Loes | werkdruk en hartkloppingen

Een groot deel van 2020 heb ik gewerkt aan een stressvol project. Ik maakte te veel uren, werkte door in de avonden en weekenden, en sloeg maaltijden over. Na de afronding van dit project ben ik ‘gewoon’ weer doorgegaan. Me niet goed beseffend dat ik mijn grenzen...

Burn-outverhaal van Suzanne | intimidatie

Mijn oude directeur ging met pensioen en één van de bestaande managers werd de nieuwe directeur. Hij had grootse plannen. We begonnen aan een reorganisatietraject, de hele boel ging op de schop. Ik had daar hard voor gewerkt en een heel aantal mooie dingen voor...

Burn-outverhaal van Melissa | geestelijk en fysiek op

 Eind maart 2017 ben ik met een paniekaanval op mijn scooter naar huis gereden van werk. Ik dacht dat ik een hartaanval kreeg. Het enige wat ik dacht: overleven, thuis komen dan kan mijn tante (waar ik destijds even bij woonde) de ambulance bellen. Eenmaal...

Burn-outverhaal van Amy | uitgeblust

Zo rond het najaar van 2012 was mijn hoofd overvol van dingen die op het werk en in mijn privésituatie speelden. Ik voelde mij uitgeblust, had geen energie meer. Daarnaast had ik veel lichamelijke klachten. “Er kwam niets meer uit mijn handen” Via de bedrijfsarts...