Burn-out ervaring van Barry | altijd bezig met werk

door | feb 9, 2023 | Ervaringsverhalen | 0 Reacties

Ik heb BoFit benaderd omdat ik geen energie meer had en niet wist hoe ik uit dit dal moest komen. In mijn hoofd was ik altijd bezig met werk. Ik sliep slecht en kreeg steeds meer last van lichamelijke klachten. Ik herkende mezelf niet meer en wist dat er iets moest veranderen.

Zoals ik aan het begin van het traject ook tegen mijn coach zei ‘’als ik in loondienst was geweest, had ik mezelf allang ziekgemeld’’. Echter, als ondernemer en eigenaar van twee grote bedrijven was een stap terugzetten voor mij geen optie.

Door de coaching met BoFit-coach Glenn ben ik gaan inzien dat ik bijna alles in mijn leven deed uit een bepaalde prestatiedrang. Bij mij moest alles altijd meer, harder en sneller. Nog voor het ene af was, was ik alweer bezig met het volgende. Ik begon in te zien hoe ik mezelf in deze positie had gebracht. En dat ik hierin iets moest veranderen.

reactie review burn-outherstel klant

Gaandeweg heb ik heb ik geleerd om meer te genieten van het nu. Ik vind het nu heerlijk om soms gewoon even stil te zitten. Of meer bewuste tijd met m’n gezin door te brengen. Daarnaast sta ik mezelf weer toe om soms gewoon een ‘blij ei’ te zijn. Ik trek me minder aan van wat anderen van me denken. Door deze shift ben ik weer in balans gekomen.

Wat mij ook enorm heeft geholpen is dat ik leerde hoe ik mijn ademhaling kan gebruiken om te ontspannen. Telkens wanneer ik nu voel dat ik gestrest raak, gebruik ik dit om me snel weer beter te voelen. Ik had van tevoren nooit kunnen voorstellen hoe krachtig dit is.

Ik heb de BoFit-coaching als heel positief ervaren. Ik vond het fijn dat alle sessies in het bos plaatsvonden. En ik had een goede klik met mijn coach. Het traject is een startpunt geweest in mijn persoonlijke ontwikkeling die ik met veel plezier ga doorzetten.

Wil jij ook herstellen van je burn-out en stressklachten?

Neem je eerste stap naar herstel en vraag vandaag nog de brochure bij ons aan!

 

 

 

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outverhaal van Annelies | schijn ophouden

Nu ik erop terug kijk begon het allemaal zo’n vier jaar geleden. Onrustige nachten, slecht slapen, gevoel van stress. Maar als partner in een bedrijf negeer je dat al snel want je ‘moet’ verder. Aan de slaappillen wilde ik niet dus zocht ik naar een alternatief....

Burn-out ervaring van Mona | controle en nuttig voelen

Op het moment dat ik woensdagmorgen 15 december wakker werd, wist ik dat het niet meer ging. Alle druk en stress op mijn werk zorgden ervoor dat ik niet meer verder kon en dat ik me ziek moest melden. Ik had het gevoel alsof ik continue achter een rijdende trein...

Burn-out ervaring van Talitha | alles te veel

Op het werk was het druk. Ik pakte aan en ging door. ‘Nee’ zeggen kwam niet voor. Tot ik momenten ervaarde dat ik s ’nachts naast mijn bed stond (ik moest werken), op de klok keek en mijn bed weer in ging. Ik voelde: alles is me te veel. Ik besloot mijn baan in de...

Burn-outverhaal van Xavier | slaapproblemen

Het begon in januari toen het besef langzaam kwam dat ik zo niet langer kon doorgaan. Ik sliep ondertussen nog maar twee uur per nacht en kon steeds minder hebben van mijn man en zoontje. Toch ben ik nog blijven doorsukkelen tot eind april. Ik werd toen door iemand...