Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-outervaring van Barry | altijd bezig met werk

door | feb 9, 2023 | Ervaringsverhalen | 0 Reacties

Ik heb BoFit benaderd omdat ik geen energie meer had en niet wist hoe ik uit dit dal moest komen. In mijn hoofd was ik altijd bezig met werk. Ik sliep slecht en kreeg steeds meer last van lichamelijke klachten. Ik herkende mezelf niet meer en wist dat er iets moest veranderen.

Zoals ik aan het begin van het traject ook tegen mijn coach zei ‘’als ik in loondienst was geweest, had ik mezelf allang ziekgemeld’’. Echter, als ondernemer en eigenaar van twee grote bedrijven was een stap terugzetten voor mij geen optie.

Door de coaching met BoFit-coach Glenn ben ik gaan inzien dat ik bijna alles in mijn leven deed uit een bepaalde prestatiedrang. Bij mij moest alles altijd meer, harder en sneller. Nog voor het ene af was, was ik alweer bezig met het volgende. Ik begon in te zien hoe ik mezelf in deze positie had gebracht. En dat ik hierin iets moest veranderen.

reactie review burn-outherstel klant

Gaandeweg heb ik heb ik geleerd om meer te genieten van het nu. Ik vind het nu heerlijk om soms gewoon even stil te zitten. Of meer bewuste tijd met m’n gezin door te brengen. Daarnaast sta ik mezelf weer toe om soms gewoon een ‘blij ei’ te zijn. Ik trek me minder aan van wat anderen van me denken. Door deze shift ben ik weer in balans gekomen.

Wat mij ook enorm heeft geholpen is dat ik leerde hoe ik mijn ademhaling kan gebruiken om te ontspannen. Telkens wanneer ik nu voel dat ik gestrest raak, gebruik ik dit om me snel weer beter te voelen. Ik had van tevoren nooit kunnen voorstellen hoe krachtig dit is.

Ik heb de BoFit-coaching als heel positief ervaren. Ik vond het fijn dat alle sessies in het bos plaatsvonden. En ik had een goede klik met mijn coach. Het traject is een startpunt geweest in mijn persoonlijke ontwikkeling die ik met veel plezier ga doorzetten.

Wil jij ook herstellen van je burn-out en stressklachten?

Neem je eerste stap naar herstel en vraag vandaag nog de brochure bij ons aan!

 

 

 

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outervaring van Marchella | onrust en opgejaagd

In september 2021 reed ik op een ochtend naar mijn werk en ik voelde: het gaat niet goed met mij. Het jaar daarvoor was ik al bezig geweest met het zoeken naar antwoorden omdat ik veel onrust ervaarde, constant een opgejaagd gevoel had en maar bleef nadenken over...

Burn-outverhaal van Carla | emotioneel uitgeput

Ongeveer een jaar geleden kwam ik tot de ontdekking dat mijn leven niet meer in balans was. Ik ervoer gevoelens van geestelijke en emotionele uitputting. Via gesprekken met mijn huisarts kwam ik erachter dat in een (bijna) burn-out had. Bij een burn-out worden de...

Burn-outverhaal van Amy | uitgeblust

Zo rond het najaar van 2012 was mijn hoofd overvol van dingen die op het werk en in mijn privésituatie speelden. Ik voelde mij uitgeblust, had geen energie meer. Daarnaast had ik veel lichamelijke klachten. “Er kwam niets meer uit mijn handen” Via de bedrijfsarts...

Burn-outverhaal van Panjo | langdurige overbelasting

Wat er aan de burn-out vooraf ging. Ik had een leuk gezin, goede baan, drie keer in de week intensief sporten, lekker klussen rondom eigen en huis van oudste kind, en constant zorgen maken voor en over iedereen om mij heen. Reorganisaties op het werk waren business...