Burn-out ervaring van Barry | altijd bezig met werk

door | feb 9, 2023 | Ervaringsverhalen | 0 Reacties

Ik heb BoFit benaderd omdat ik geen energie meer had en niet wist hoe ik uit dit dal moest komen. In mijn hoofd was ik altijd bezig met werk. Ik sliep slecht en kreeg steeds meer last van lichamelijke klachten. Ik herkende mezelf niet meer en wist dat er iets moest veranderen.

Zoals ik aan het begin van het traject ook tegen mijn coach zei ‘’als ik in loondienst was geweest, had ik mezelf allang ziekgemeld’’. Echter, als ondernemer en eigenaar van twee grote bedrijven was een stap terugzetten voor mij geen optie.

Door de coaching met BoFit-coach Glenn ben ik gaan inzien dat ik bijna alles in mijn leven deed uit een bepaalde prestatiedrang. Bij mij moest alles altijd meer, harder en sneller. Nog voor het ene af was, was ik alweer bezig met het volgende. Ik begon in te zien hoe ik mezelf in deze positie had gebracht. En dat ik hierin iets moest veranderen.

reactie review burn-outherstel klant

Gaandeweg heb ik heb ik geleerd om meer te genieten van het nu. Ik vind het nu heerlijk om soms gewoon even stil te zitten. Of meer bewuste tijd met m’n gezin door te brengen. Daarnaast sta ik mezelf weer toe om soms gewoon een ‘blij ei’ te zijn. Ik trek me minder aan van wat anderen van me denken. Door deze shift ben ik weer in balans gekomen.

Wat mij ook enorm heeft geholpen is dat ik leerde hoe ik mijn ademhaling kan gebruiken om te ontspannen. Telkens wanneer ik nu voel dat ik gestrest raak, gebruik ik dit om me snel weer beter te voelen. Ik had van tevoren nooit kunnen voorstellen hoe krachtig dit is.

Ik heb de BoFit-coaching als heel positief ervaren. Ik vond het fijn dat alle sessies in het bos plaatsvonden. En ik had een goede klik met mijn coach. Het traject is een startpunt geweest in mijn persoonlijke ontwikkeling die ik met veel plezier ga doorzetten.

Wil jij ook herstellen van je burn-out en stressklachten?

Neem je eerste stap naar herstel en vraag vandaag nog de brochure bij ons aan!

 

 

 

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outverhaal van Maureen | boos op mijzelf

Begin december 2015 ben ik helemaal ingestort. Ik kon niet meer. Dat klinkt dramatisch maar ik was op. Ik sliep niet meer en moest leren slapen. Met medicatie waar ik absoluut weerstand tegen had. Maar ik begreep toen nog niet wat het betekent als je maanden slecht...

Burn-outverhaal van Niki | 18 en mezelf kwijt

Nadat ik een aantal vervelende incidenten had meegemaakt en was gestopt met mijn opleiding, was ik mezelf even helemaal kwijt. ”18 en mezelf even helemaal kwijt” Ik had hulp nodig om weer verder te kunnen, maar wilde niet met iemand in een klein kamertje gesprekken...

Burn-out ervaring van Frank | grote mate van stress

Terugkijkend op de jaren/maanden voorafgaande aan mijn burn-out had ik al meermaals piekmomenten waarin ik een grote mate van stress ervaarde. Ik heb deze altijd weggewoven als onderdeel van mijn snelle carrièreontwikkeling en de bijkomende druk/stress. Daarnaast...

Burn-out ervaring van Bart | oververmoeid, opgejaagd, niet slapen

Het begon allemaal in 2018. Mijn vrouw was ernstig ziek geworden, borstkanker met uitzaaiingen. In dat jaar hebben we veel voor onze kiezen gehad. Toen het jaar 2019 aanbrak werd er geconstateerd dat er twee tumors in de lever van mijn vrouw zaten. Dat was voor ons...