Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-outervaring van Barry | altijd bezig met werk

door | feb 9, 2023 | Ervaringsverhalen | 0 Reacties

Ik heb BoFit benaderd omdat ik geen energie meer had en niet wist hoe ik uit dit dal moest komen. In mijn hoofd was ik altijd bezig met werk. Ik sliep slecht en kreeg steeds meer last van lichamelijke klachten. Ik herkende mezelf niet meer en wist dat er iets moest veranderen.

Zoals ik aan het begin van het traject ook tegen mijn coach zei ‘’als ik in loondienst was geweest, had ik mezelf allang ziekgemeld’’. Echter, als ondernemer en eigenaar van twee grote bedrijven was een stap terugzetten voor mij geen optie.

Door de coaching met BoFit-coach Glenn ben ik gaan inzien dat ik bijna alles in mijn leven deed uit een bepaalde prestatiedrang. Bij mij moest alles altijd meer, harder en sneller. Nog voor het ene af was, was ik alweer bezig met het volgende. Ik begon in te zien hoe ik mezelf in deze positie had gebracht. En dat ik hierin iets moest veranderen.

reactie review burn-outherstel klant

Gaandeweg heb ik heb ik geleerd om meer te genieten van het nu. Ik vind het nu heerlijk om soms gewoon even stil te zitten. Of meer bewuste tijd met m’n gezin door te brengen. Daarnaast sta ik mezelf weer toe om soms gewoon een ‘blij ei’ te zijn. Ik trek me minder aan van wat anderen van me denken. Door deze shift ben ik weer in balans gekomen.

Wat mij ook enorm heeft geholpen is dat ik leerde hoe ik mijn ademhaling kan gebruiken om te ontspannen. Telkens wanneer ik nu voel dat ik gestrest raak, gebruik ik dit om me snel weer beter te voelen. Ik had van tevoren nooit kunnen voorstellen hoe krachtig dit is.

Ik heb de BoFit-coaching als heel positief ervaren. Ik vond het fijn dat alle sessies in het bos plaatsvonden. En ik had een goede klik met mijn coach. Het traject is een startpunt geweest in mijn persoonlijke ontwikkeling die ik met veel plezier ga doorzetten.

Wil jij ook herstellen van je burn-out en stressklachten?

Neem je eerste stap naar herstel en vraag vandaag nog de brochure bij ons aan!

 

 

 

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outervaring van Harold | overspannen

Halverwege december 2019 kwam ik geheel onverwacht overspannen thuis te zitten. Van het een op het andere moment kon ik niet meer normaal functioneren.  Ik kwam uit een vergadering en liep naar mijn werkplek om daar een nieuwe werkomschrijving door te lezen. Het...

Burn-outervaring van Dennis | stress en werkdruk

Na bijna twee jaar alle ballen in de lucht gehouden te hebben, ontstonden er lichamelijke klachten. Twee collega’s waren langdurig ziek en een andere collega ging uit dienst. Het werk van m’n collega’s kwam grotendeels op m’n bordje te liggen. Ik had wel vaker...

Burn-outverhaal van Christiaan | workaholic

Ik had het al jaren veel te druk en wilde alles zelf onder controle houden. Waarschuwingen van mijn lichaam en van mijn familie en omgeving waren niet aan mij besteed. Opgeven was voor mij immers geen optie!   “Ontspannen lukte niet meer”   Ik probeerde...

Burn-outverhaal van Carlo | te veel van mijzelf gevraagd

Na een aantal moeizame jaren waarin ik te veel van mijzelf heb gevraagd, kwam ik in mei met een burn-out thuis te zitten. Ik was totaal opgebrand, sliep onrustig en had veel pijn in mijn rug en schouders. Zowel in mijn werk als in mijn privéleven kon ik niet goed...