Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-outervaring van Jaco | ondernemer en onrustig

door | mrt 17, 2023 | Ervaringsverhalen | 0 Reacties

Begin dit jaar ben ik voor de tweede keer in mijn leven op zoek gegaan naar een oplossing voor de onrust en het slecht kunnen ontspannen.

Ik ben al 20 jaar ondernemer met een bedrijf met meerdere mensen op de loonlijst. Drie jaar geleden kwam ik tot de ontdekking dat ik dagelijkse zaken, zowel privé als zakelijk, lastiger naast mij neer kon leggen. Dat gaf mij veel onrust.

reactie klant burn-outherstel

Diversen malen ben ik bij een mindfulnesscoach geweest en dat ging na een aantal maanden al een stuk beter. Totdat ik begin dit jaar merkte dat ik weer begon terug te vallen. Sport is voor mij een belangrijke uitlaatklep maar ook daar kon mij niet toe zetten. Ik kon dingen weer lastig loslaten. Ik maakte me zorgen over zaken waar ik geen invloed op had. En ik merkte dat thuis ook mijn aandacht voor mijn privéleven aan het wegzakken was.

Ik heb contact gezocht met een bedrijfsarts en die kwam met idee om contact op te nemen met BoFit. Er werd een locatie uitgezocht in de buurt van mijn woonplaats om aan te gang te gaan.

De eerste afspraak was met BoFit-coach Ingrid. Er was gelijk een klik. Heerlijk in de natuur, bewegen, oefeningen doen en vooral veel praten. Uitleggen wat je in het dagelijkse leven doet, waarom en hoe. Ik leerde mijn tijd in te delen en te kijken naar mijn beslissingen. Waarom ik deze nam en of ik hier anders mee kon omgaan. Wat zijn de gevolgen als ik een beslissing neem en kan ik deze ook anders nemen? Nadenken voordat ik iets doe. Leren dingen te overdenken en aan te kijken voordat ik een beslissing neem.

Je kunt je druk maken over dingen waar je totaal geen invloed op hebt. Daar heb ik ook mee leren omgaan. Ik had vooral het probleem om alles gelijk aan te pakken en op te lossen. Zo kwam er veel hooi op mijn vork. Ik heb geleerd om bepaalde dingen los te laten en uit te stellen als het niet gelijk moest gebeuren.

Ik heb van mijn coach hulpmiddelen gehad om daarmee om te gaan. Ik ben nog elke dag bezig met de tips en trucs en het advies van mijn coach. Maar hierdoor ben ik wel een anders mens geworden.

Wil jij ook herstellen van stressklachten en burn-out?

Neem je eerste stap naar herstel en vraag vandaag nog de brochure bij ons aan!

 

 

 

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outverhaal van Dimitry | burn-out

Als zelfstandig ondernemer heb je de neiging jezelf altijd sterker voor te doen dan eigenlijk zou mogen. Jij kan alles aan en overtreft iedereen, meer is altijd beter, totdat je niet meer verder kunt. Een dergelijk breekpunt kwam bij mij samen met wat andere...

Burn-outverhaal van Janine | huilen om niets

Eind december 2010 was het eindelijk zover: alle voorbereiding zijn getroffen, ik ben er helemaal klaar voor, laat de pup maar komen. Al vijf jaar zijn mijn man en ik aan het bedenken of we een hond in huis nemen en zo ja wat voor hond. Al jaren verheug ik me op...

Burn-outervaring van Harold | overspannen

Halverwege december 2019 kwam ik geheel onverwacht overspannen thuis te zitten. Van het een op het andere moment kon ik niet meer normaal functioneren.  Ik kwam uit een vergadering en liep naar mijn werkplek om daar een nieuwe werkomschrijving door te lezen. Het...

Burn-outervaring van Mendel | depressief en nachtmerries

Toen ik aan het BoFit-traject begon zat ik inmiddels al een jaar thuis. Ik had ik niet genoeg aan mijn huidige begeleiding bij de psycholoog en emotioneel coach. Ik huilde nog veel, was heel moe, voelde me depressief, had last van paniekaanvallen, was erg druk in...