06 2095 6938 info@bofit.nl

Vertrouwen is een cadeau

door | apr 30, 2014 | BoFit Burn-out Blog |

foto bo bogaardBij een eerste ontmoeting geef je elkaar een hand en kijk je elkaar in de ogen. Meestal voel je dan dat het goed zit en vertrouwd voelt. Zo ga ik ook om met een eerste ontmoeting met mensen met burn-out en stressklachten.

Het is mooi dat iemand die je nog niet kent zich kwetsbaar durft op te stellen en jou zijn persoonlijke verhaal vertelt. En jou het vertrouwen geeft zijn of haar herstel te mogen begeleiden. Het zijn immers geen dingen of nummers, maar persoonlijkheden die een vorm van begeleiding zoeken die bij hen past. Hun vertrouwen krijgen voelt als een cadeau en daar sta ik dan ook elke weer bij stil.

Voordat de kennismakingsessie plaatsvindt, is al duidelijk welke vergoedingsmogelijkheden er zijn zodat het traject snel kan starten. Gelukkig krijgt BoFit ook van steeds meer werkgevers, verzekeraars en het UWV het vertrouwen. Het is voor alle betrokken partijen een voordeel als een medewerker of ondernemer weer volledig klachtenvrij aan het werk kan.

Aan het eind van onze kennismaking geven we elkaar weer de hand. Ik heb geluisterd, we kijken elkaar aan en het voelt goed. We gaan ervoor!

Bo Bogaard
Mastercoach en ontwikkelaar BoFit-methode

Vragen? Direct Contact? Bel 0800 – 533 04 55 (gratis)

Bereikbaar van maandag t/m zaterdag. Wilt je liever gebeld of gemaild worden? Klik dan hieronder op de knop.

Wil je direct persoonlijk contact? Bel 06 – 2095 6938 voor direct contact met BoFit-coach Bo Bogaard.
Krijgt je zijn voicemail? Spreek dan je telefoonnummer in, dan belt hij je terug.

Wij nemen binnen 24 contact met je op. Ook in het weekend.