Vertrouwen is een cadeau

door | apr 30, 2014 | BoFit Burn-out Blog

foto bo bogaardBij een eerste ontmoeting geef je elkaar een hand en kijk je elkaar in de ogen. Meestal voel je dan dat het goed zit en vertrouwd voelt. Zo ga ik ook om met een eerste ontmoeting met mensen met burn-out en stressklachten.

Het is mooi dat iemand die je nog niet kent zich kwetsbaar durft op te stellen en jou zijn persoonlijke verhaal vertelt. En jou het vertrouwen geeft zijn of haar herstel te mogen begeleiden. Het zijn immers geen dingen of nummers, maar persoonlijkheden die een vorm van begeleiding zoeken die bij hen past. Hun vertrouwen krijgen voelt als een cadeau en daar sta ik dan ook elke weer bij stil.

Voordat de kennismakingsessie plaatsvindt, is al duidelijk welke vergoedingsmogelijkheden er zijn zodat het traject snel kan starten. Gelukkig krijgt BoFit ook van steeds meer werkgevers, verzekeraars en het UWV het vertrouwen. Het is voor alle betrokken partijen een voordeel als een medewerker of ondernemer weer volledig klachtenvrij aan het werk kan.

Aan het eind van onze kennismaking geven we elkaar weer de hand. Ik heb geluisterd, we kijken elkaar aan en het voelt goed. We gaan ervoor!

Bo Bogaard
Mastercoach en ontwikkelaar BoFit-methode

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out blogs:

Onrustig gevoel, man is opgejaagd

Onrustig gevoel en opgejaagd? Zo kom je er van af

Onrustig gevoel? Opgejaagd? Dat je hier last van hebt als je het druk hebt, is vrij normaal. Maar wat als je je opgejaagd voelt als je helemaal niks doet? Bijvoorbeeld als je gewoon op de bank zit en een boek leest? Misschien voel je je zelfs te onrustig om...

foto bo bogaard

De menselijke maat

Aan het eind van afgelopen jaar had ik een eindgesprek met een van de vele samenwerkingspartners van BoFit, een re-integratiebedrijf. Na 4 jaar samenwerken zijn wij uit elkaar gegaan, omdat deze partner een ander beleid ging voeren. De providerboog van...