Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-outervaring van Anouk | het niet meer redden

door | jun 15, 2021 | Ervaringsverhalen | 0 Reacties

Zal mij niet gebeuren dat het te veel wordt. Ik red het wel. Zo erg is het bij mij niet. Veel werkende moeders met jonge kinderen in de peuter- en kleuterleeftijd hebben gebroken nachten, houden een huishouden bij, volgen een opleiding, proberen nog ergens hun sociale contacten te onderhouden en niet alles loopt op rolletjes. Hup niet aanstellen, maar doorgaan. 

Maar in september 2020 gebeurde het mij ook. Ik voelde meteen dat het dit keer niet oké was en ben naar de huisarts gegaan. Ik kreeg het advies naar de POH (Praktijkondersteuner Huisarts) te gaan. Dit duurde even wegens de drukte. Na een aantal sessies had ik wel wat opgestoken, maar echt verder kwam ik niet. In overleg met de POH heb ik besloten andere hulp te zoeken. Ik werd getipt over onder andere BoFit.

 

Burn-out ervaring klant quote

 

Het eerste telefoontje met Bo (eerste aanspreekpunt BoFit, red.) gaf me meteen een sprankeltje hoop en binnen een week had ik een kennismakingsgesprek met BoFit-coach Carina. Haar manier van communiceren, haar luisterend oor en kennis zorgde ervoor dat het vertrouwd voelde. Dit was de eerste stap op weg naar geluk en balans. Een weg zonder graven, maar inzichten verwerven in patronen. Dit door middel van praten tijdens het wandelen/hardlopen in de natuur met porties humor, maar ook door te doen. Mijn BoFit-coach had prachtige oefeningen. Door te doen gebeurde er zoveel meer met me. Ik voelde en ervaarde dingen waardoor ik inzicht kreeg in meerdere patronen en deze kon doorbreken.

In 4 maanden tijd heb ik een denkbeeldige rugzak gevuld met alles wat mijn coach mij heeft laten voelen, ervaren en verteld. Het lukt me dagelijks om dingen uit deze rugzak te halen en toe te passen in de praktijk waardoor ik me gelukkiger en rustiger dan ooit voel. Ik heb regie over mijn eigen geluk, ongeacht gebeurtenissen die op mijn pad komen.

 

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

burn-outverhaal van Niels | burn-out en ziektewet

In 2016 ben ik door een burn-out in de ziektewet geraakt. Voor revalidatie werd mij vanuit het UWV een BoFit-traject aangeraden en dat is mij uitstekend bevallen.  "Die waardevolle inzichten kan ik goed gebruiken voor het vinden van nieuw werk"   Wat ik...

Burn-outervaring van Harold | overspannen

Halverwege december 2019 kwam ik geheel onverwacht overspannen thuis te zitten. Van het een op het andere moment kon ik niet meer normaal functioneren.  Ik kwam uit een vergadering en liep naar mijn werkplek om daar een nieuwe werkomschrijving door te lezen. Het...

Burn-outervaring van Marchella | onrust en opgejaagd

In september 2021 reed ik op een ochtend naar mijn werk en ik voelde: het gaat niet goed met mij. Het jaar daarvoor was ik al bezig geweest met het zoeken naar antwoorden omdat ik veel onrust ervaarde, constant een opgejaagd gevoel had en maar bleef nadenken over...