Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-outervaring van Anouk | het niet meer redden

door | jun 15, 2021 | Ervaringsverhalen | 0 Reacties

Zal mij niet gebeuren dat het te veel wordt. Ik red het wel. Zo erg is het bij mij niet. Veel werkende moeders met jonge kinderen in de peuter- en kleuterleeftijd hebben gebroken nachten, houden een huishouden bij, volgen een opleiding, proberen nog ergens hun sociale contacten te onderhouden en niet alles loopt op rolletjes. Hup niet aanstellen, maar doorgaan. 

Maar in september 2020 gebeurde het mij ook. Ik voelde meteen dat het dit keer niet oké was en ben naar de huisarts gegaan. Ik kreeg het advies naar de POH (Praktijkondersteuner Huisarts) te gaan. Dit duurde even wegens de drukte. Na een aantal sessies had ik wel wat opgestoken, maar echt verder kwam ik niet. In overleg met de POH heb ik besloten andere hulp te zoeken. Ik werd getipt over onder andere BoFit.

 

Burn-out ervaring klant quote

 

Het eerste telefoontje met Bo (eerste aanspreekpunt BoFit, red.) gaf me meteen een sprankeltje hoop en binnen een week had ik een kennismakingsgesprek met BoFit-coach Carina. Haar manier van communiceren, haar luisterend oor en kennis zorgde ervoor dat het vertrouwd voelde. Dit was de eerste stap op weg naar geluk en balans. Een weg zonder graven, maar inzichten verwerven in patronen. Dit door middel van praten tijdens het wandelen/hardlopen in de natuur met porties humor, maar ook door te doen. Mijn BoFit-coach had prachtige oefeningen. Door te doen gebeurde er zoveel meer met me. Ik voelde en ervaarde dingen waardoor ik inzicht kreeg in meerdere patronen en deze kon doorbreken.

In 4 maanden tijd heb ik een denkbeeldige rugzak gevuld met alles wat mijn coach mij heeft laten voelen, ervaren en verteld. Het lukt me dagelijks om dingen uit deze rugzak te halen en toe te passen in de praktijk waardoor ik me gelukkiger en rustiger dan ooit voel. Ik heb regie over mijn eigen geluk, ongeacht gebeurtenissen die op mijn pad komen.

 

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outervaring van Reinout | compleet ingestort

In november 2020 helaas voor de tweede keer een burn-out gekregen. De klachten waren al even aanwezig en ik merkte dat ik echt een break moest houden. Maar omdat op mijn werk als zelfstandig ondernemer de drukste periode eraan zat te komen (kerst) dacht ik nog:...

Burn-outverhaal van Daniëlle | tegenslagen

Tijdens mijn jeugd ontstond er een kloof tussen mij en mijn vrienden. Terwijl zij in het weekend uitgingen, moest ik bijkomen van een schoolweek. In deze periode van je leven ga je juist ontdekken wie je bent en wat je wilt. Door mijn vermoeidheid heb ik die...

Burn-outverhaal van Peter | stress

Ik ben al 18 jaar ondernemer, ik heb een elektro installatiebedrijf. Op een gegeven moment kwam ik erachter dat ik bepaalde onderwerpen en namen niet meer kon onthouden. Mijn concentratie was niet meer top. Zin om te genieten van het leven begon steeds minder te...