Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-outverhaal van Marc | moe uit bed

Drukke baan, promotie, twee opgroeiende kinderen en even een MBA erbij. Het lukte allemaal maar hoe voelde ik mij nou echt? Langzaam maar zeker begon mijn lichaam te protesteren, werd ik thuis kortaf en had ik voor de kinderen minder ruimte. Op het werk begon ik mij te irriteren aan de situatie en de collega’s.

“Ik kwam moe thuis en stond moe op”

Ik voelde mij als veertiger al bijna pensioengerechtigd. Hoog tijd voor echte actie! Dus niet alleen maar gesprekken, rust, adviezen en zelf proberen om de situatie te veranderen; nee, leren omgaan met de situatie en in beweging komen leek mij de beste remedie.

Na het lezen van de website van BoFit heb ik direct met Bo (eerste aanspreekpunt) gebeld en daarna volgde de eerste intake. Parallel hieraan heb ik mijn plan om met BoFit aan de slag te gaan besproken met mijn werkgever. Hun advies om met een ander bureau aan de slag te gaan heb ik direct afgewezen. Mijn toelichting werd positief ontvangen: ik wil geen coaching zittend aan het bureau, maar echt in ‘beweging’ komen. Dus op naar de intake.

De bal ging snel rollen en al na één week stond de eerste sessie met BoFit-coach Esther gepland. De 12 sessies in de buitenlucht gaven mij de ruimte, de frisse wind, de inspiratie en het inzicht om zelf de regie te voeren in mijn leven. Ongeacht in welke situatie ik terechtkwam en nog zal komen. Geen adviezen of trucjes, maar inzicht in welke rol en positie ik inneem en waarom zaken gebeuren zoals ze altijd gaan.

Met eenvoudige oefeningen gaf mijn coach mij het inzicht dat ik direct kon toepassen. Zo kreeg ik snel door dat ik minder stress en werkdruk had als ik vooraf duidelijke afspraken maakte met mijn familie en in de samenwerking met collega’s. Ook bleek ik enorm veel energie en rust te krijgen door 2 of 3 keer per week lekker te sporten of te wandelen. Niet 1 uur, maar 40 minuten is ook goed genoeg, gewoon doen! Ook vroeg zij mij wanneer ik voor het laatst koffie had gedronken en wat ik toen deed. Dat was met collega’s, om even stil te staan bij het lopende project. Beide activiteiten scheiden, dus in rust van de koffie te genieten en daarna met aandacht het gesprek te voeren, bleek veel effectiever en meer ontspannend te zijn.

Voor mij heeft de samenwerking met BoFit ervoor gezorgd dat ik weer rust, ruimte en energie heb voor een hele dag. Daarmee heb ik een burn-out voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen en dat heb je ECHT zelf in de hand. Dus kom in actie, ga aan de slag met jezelf en laat BoFit je daarbij een beetje helpen.

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outervaring van Maxim | uitgeput en negatieve gedachtes

Een jaar geleden ben ik gestart met het traject van BoFit samen met BoFit-coach Hiske. Omdat ik vastzat in een terugkerende negatieve spiraal waarin ik werk bleef doen dat totaal niet bij mij paste. Ook door veel heftige gebeurtenissen in de privésfeer raakte ik in...

Burn-outervaring van Evelien | al jaren niet doorslapen

Natuurlijk had ik het al langer heel druk, zowel privé als op het werk. En ja, als ik ging slapen merkte ik dat al mijn spieren gespannen waren. Doorslapen was er al jaren niet meer bij. Op mijn werk gunde ik mijzelf geen moment rust, laat staan pauze. Maar het...

Burn-outervaring van Rose | vele labels verder

Dit betreft een terugblik op mijn BoFit-traject van een paar jaar geleden. Bijna drie jaar lang heb ik niet kunnen werken. Inmiddels kan ik met zekerheid zeggen: ik ben hersteld! In 2019 heb ik coaching mogen ontvangen van BoFit-coach Frank. Eind 2019 ben ik weer...

Burn-outervaring van Rona | burn-out en een auto-ongeluk

Wat is het voor mij een leerzaam jaar geweest! Eind 2019 belandde ik in een burn-out. Voor mijn gevoel heel onverwacht en acuut. Ik was toen 25. Ik had een leuke baan, leuke collega's, veel feestjes, een huisje voor mijzelf, alles op orde dacht ik. Mijn eerste...