Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-outverhaal van Aart | uitgeschakeld

Ik voelde me opgejaagd en had een kort lontje. Niets kon mij meer behagen, nergens kon ik meer van genieten. Piekerend kwam ik de dag door en ik wist me geen raad. Ik kon niet meer als zelfstandige werken.

“Ik was zo moe en lusteloos”

Ik was volledig uitgeschakeld. Wat was er toch met me aan de hand? Toen ik via mijn verzekeringsmaatschappij bij BoFit terechtkwam was ik volledig uitgeschakeld. Daarvoor had ik al hulp gehad van een fysiotherapeut en een maatschappelijk werker, maar dat was niet voldoende.

Al heel snel na mijn eerste contact met BoFit had ik een kennismakingsessie met BoFit-coach Janneke in de Oisterwijkse bossen. Het klikte goed en onder haar begeleiding ging ik met mijn klachten aan de slag. Vanaf dat moment ging het stapje voor stapje beter met me. Ik knapte zienderogen op.

Ik leerde inzien hoe ik gezonde keuzes kon maken en mijn grenzen kon bewaken. Ik leerde hoe ik een goede balans kon vinden tussen ontspanning en inspanning. We gingen lekker aan de slag met mijn conditie, zodat ik steeds beter in mijn vel kwam te zitten en steeds een beetje sterker werd. Zelfs dat vervelende hoestje verdween na een tijdje!

Tijdens de BoFit-sessies zei Janneke waar het op stond en niet wat ik eigenlijk liever wilde horen. Dat was niet altijd leuk, maar het werkte uiteindelijk heel goed. Als de sessie was afgelopen ging ik altijd met een ontspannen en goed gevoel naar huis.

Als ik kijk waar ik een half jaar geleden stond en waar ik nu ben, dan is dat een wereld van verschil. Life changing! Ik denk dat ik er zelf nooit uitgekomen was en ben dus heel blij dat ik dit traject gevolgd heb. Ik sta nu veel positiever in het leven en kan weer volop genieten. En ik ben inmiddels weer volledig aan het werk!

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outverhaal van Berry | mijnenveld

In het afgelopen jaar heb ik als 57-jarige getrouwde vader met een burn-out een individueel re-integratietraject bij BoFit gevolgd. Mijn coach gedurende deze periode was Bo. “Ik was mijn power kwijt” Mijn bedrijfsarts had mij opvang bij het CIRAN in Amsterdam...

Burn-outervaring van Frank | grote mate van stress

Terugkijkend op de jaren/maanden voorafgaande aan mijn burn-out had ik al meermaals piekmomenten waarin ik een grote mate van stress ervaarde. Ik heb deze altijd weggewoven als onderdeel van mijn snelle carrièreontwikkeling en de bijkomende druk/stress. Daarnaast...

Burn-outverhaal van Carlo | te veel van mijzelf gevraagd

Na een aantal moeizame jaren waarin ik te veel van mijzelf heb gevraagd, kwam ik in mei met een burn-out thuis te zitten. Ik was totaal opgebrand, sliep onrustig en had veel pijn in mijn rug en schouders. Zowel in mijn werk als in mijn privéleven kon ik niet goed...

Burn-outverhaal van Dolores | altijd moe

Ondanks dat mijn omgeving al tijden aangaf dat ik rustiger aan moest doen had ik zelf helemaal niet in de gaten dat ik richting een burn-out aan het gaan was. Ik was wel altijd moe, maar dacht dat iedereen dat had en sloeg dan weer wat energiedrankjes achterover om...