Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-outverhaal van Aart | uitgeschakeld

Ik voelde me opgejaagd en had een kort lontje. Niets kon mij meer behagen, nergens kon ik meer van genieten. Piekerend kwam ik de dag door en ik wist me geen raad. Ik kon niet meer als zelfstandige werken.

“Ik was zo moe en lusteloos”

Ik was volledig uitgeschakeld. Wat was er toch met me aan de hand? Toen ik via mijn verzekeringsmaatschappij bij BoFit terechtkwam was ik volledig uitgeschakeld. Daarvoor had ik al hulp gehad van een fysiotherapeut en een maatschappelijk werker, maar dat was niet voldoende.

Al heel snel na mijn eerste contact met BoFit had ik een kennismakingsessie met BoFit-coach Janneke in de Oisterwijkse bossen. Het klikte goed en onder haar begeleiding ging ik met mijn klachten aan de slag. Vanaf dat moment ging het stapje voor stapje beter met me. Ik knapte zienderogen op.

Ik leerde inzien hoe ik gezonde keuzes kon maken en mijn grenzen kon bewaken. Ik leerde hoe ik een goede balans kon vinden tussen ontspanning en inspanning. We gingen lekker aan de slag met mijn conditie, zodat ik steeds beter in mijn vel kwam te zitten en steeds een beetje sterker werd. Zelfs dat vervelende hoestje verdween na een tijdje!

Tijdens de BoFit-sessies zei Janneke waar het op stond en niet wat ik eigenlijk liever wilde horen. Dat was niet altijd leuk, maar het werkte uiteindelijk heel goed. Als de sessie was afgelopen ging ik altijd met een ontspannen en goed gevoel naar huis.

Als ik kijk waar ik een half jaar geleden stond en waar ik nu ben, dan is dat een wereld van verschil. Life changing! Ik denk dat ik er zelf nooit uitgekomen was en ben dus heel blij dat ik dit traject gevolgd heb. Ik sta nu veel positiever in het leven en kan weer volop genieten. En ik ben inmiddels weer volledig aan het werk!

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outverhaal van Ingrid | geen energie meer

Al jaren riepen mensen in mijn omgeving dat ik dit tempo van leven niet vol zou houden. Onzin, dacht ik, van hard werken gaat niemand dood. En eigenlijk vond ik het ook wel stoer om zo veel werk te kunnen verzetten in ons eigen bedrijf, daarnaast een gezin met twee...

Burn-outervaring van Mariëlle | nare sensaties in armen en benen

Ineens ging het licht uit en was het gebeurd. Inmiddels is het een jaar geleden en wat is het een heftig jaar geweest! Het begon bij mij met plotselinge duizeligheid die een paar weken bleef hangen. Bij de huisarts langs, bloed prikken maar niets te vinden. Het...

Burn-outverhaal van Merel | geen plezier meer in werk

Juli 2017. Het begon met kijken. Ik merkte op dat ik moeite had met het lezen van mijn e-mails. Ik kon de woorden wel zien, maar de zin niet in één keer lezen. Het is een gek gevoel, het lijkt wel alsof je aangeschoten bent. Dit had ik wel eens eerder een dag of...

Burn-outverhaal van Miranda | werkstress

Al een aantal jaar zat ik in een baan waarin ik het niet meer naar m’n zin had, maar wat ik wel wilde doen wist ik niet. Helaas is het er nooit van gekomen om uit te zoeken wat ik echt wilde doen. In Juni 2011 besloot ik om van fulltime naar parttime te gaan en...