Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-outverhaal van Aart | uitgeschakeld

Ik voelde me opgejaagd en had een kort lontje. Niets kon mij meer behagen, nergens kon ik meer van genieten. Piekerend kwam ik de dag door en ik wist me geen raad. Ik kon niet meer als zelfstandige werken.

“Ik was zo moe en lusteloos”

Ik was volledig uitgeschakeld. Wat was er toch met me aan de hand? Toen ik via mijn verzekeringsmaatschappij bij BoFit terechtkwam was ik volledig uitgeschakeld. Daarvoor had ik al hulp gehad van een fysiotherapeut en een maatschappelijk werker, maar dat was niet voldoende.

Al heel snel na mijn eerste contact met BoFit had ik een kennismakingsessie met BoFit-coach Janneke in de Oisterwijkse bossen. Het klikte goed en onder haar begeleiding ging ik met mijn klachten aan de slag. Vanaf dat moment ging het stapje voor stapje beter met me. Ik knapte zienderogen op.

Ik leerde inzien hoe ik gezonde keuzes kon maken en mijn grenzen kon bewaken. Ik leerde hoe ik een goede balans kon vinden tussen ontspanning en inspanning. We gingen lekker aan de slag met mijn conditie, zodat ik steeds beter in mijn vel kwam te zitten en steeds een beetje sterker werd. Zelfs dat vervelende hoestje verdween na een tijdje!

Tijdens de BoFit-sessies zei Janneke waar het op stond en niet wat ik eigenlijk liever wilde horen. Dat was niet altijd leuk, maar het werkte uiteindelijk heel goed. Als de sessie was afgelopen ging ik altijd met een ontspannen en goed gevoel naar huis.

Als ik kijk waar ik een half jaar geleden stond en waar ik nu ben, dan is dat een wereld van verschil. Life changing! Ik denk dat ik er zelf nooit uitgekomen was en ben dus heel blij dat ik dit traject gevolgd heb. Ik sta nu veel positiever in het leven en kan weer volop genieten. En ik ben inmiddels weer volledig aan het werk!

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outverhaal van Anuschka | overspannen en snel van slag

Ik zat thuis met een burn-out, en was overspannen en somber. Ik was snel uitgeput en van slag of voelde me juist dof. De arts bij UWV stelde voor dat ik naast de rust die ik nam, het hardlopen en de meditatie, psychotherapie kon proberen of BoFit. Wat ik las op de...

Burn-outverhaal van René | ambitieus

Bij mijn werkgever was ik zeer succesvol en heb ik mijzelf opgewerkt van monteur naar afdelingshoofd van een grote afdeling. Tijdens deze vooruitgang is tevens mijn sportieve activiteit toegenomen; dit had ik ook nodig om mijn ontspanning te krijgen. Na een periode...

Burn-outervaring van Evelien | al jaren niet doorslapen

Natuurlijk had ik het al langer heel druk, zowel privé als op het werk. En ja, als ik ging slapen merkte ik dat al mijn spieren gespannen waren. Doorslapen was er al jaren niet meer bij. Op mijn werk gunde ik mijzelf geen moment rust, laat staan pauze. Maar het...

Burn-outervaring van Kim | zware vermoeidheid en angst

Een jaar geleden ging mijn hart een aantal dagen tekeer. Het bonsde zowat mijn lijf uit. Na een spoedrit naar het ziekenhuis en meerdere onderzoeken werd al snel duidelijk dat mijn lijf op tilt was geslagen als gevolg van een burn-out. Heftig, alles was heftig. Van...