Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-outervaring van Christine | mentaal en fysiek uitgeput

door | nov 10, 2022 | Ervaringsverhalen | 0 Reacties

Toen ik bijna een jaar geleden bij BoFit ‘aanspoelde’ voelde ik me als een drenkeling die te lang op zee had rondgedobberd. Zonder anker of richting. Mentaal en fysiek uitgeput. Ik kon niet werken, sliep slecht, had nauwelijks energie. Ik had het gevoel compleet dolgedraaid te zijn in mijn hoofd. Dat was een beangstigende ervaring en ik trok het niet.

Na een korte telefonische kennismaking met Bo (Bogaard, eerste aanspreekpunt – red.) werd ik gekoppeld aan BoFit-coach Carina.

Inmiddels is het traject na ruim 9 maanden afgerond en ben ik weer aan het werk. Als ik nu terugkijk ben ik blij met het anker, de richting en het perspectief dat het traject bij BoFit mij heeft gegeven. Achter dit bedrijf zitten fijne mensen die eigen ervaring en mensenkennis actief inzetten. Ze zijn gericht op maar één ding: mij weer op de rails krijgen, hoe die rails er voor mij persoonlijk dan ook uitziet.

reactie klant burn-outherstel 

Ook heerlijk dat ze naar je toekomen en dat je dan fysiek aan de slag mag in de buitenlucht. BoFit helpt om te landen, te erkennen, maar ook een stip aan de horizon te zetten. En met kleine stapjes in beweging te komen.

De match met mijn coach was vanaf het eerste moment goed. Ik voelde oprechte betrokkenheid en er was ontspanning en humor. Samen kwamen we er vlot achter hoe het bij mij ongeveer zit en hoe het zover heeft kunnen komen. En ook wat leerpunten zijn. Mijn coach had een rotsvast en een beetje eigenwijs vertrouwen in mij.

Ik werk zelf in de GGZ en weet veel over burn-out. Maar de praktische kant van deze begeleiding en de menselijke warmte en persoonlijke stijl van mijn coach deed mij zoveel goed. Iemand die naast je oploopt en een heldere methodiek heeft om op terug te vallen. In het begin voelde dat een beetje als een mission impossible.

Daarbij is het fijn dat BoFit een heldere communicatie oppakt richting de werkgever. Dat is direct een zorg minder. Ik heb mede dankzij de betrokkenheid in de gesprekken, de inzichten en de speelse werkwijze van mijn coach, een mooi proces kunnen doorlopen. Dat proces zal nog wel even verdergaan, maar jullie waren er op het moment dat ik het nodig had.

Enorm bedankt daarvoor.

Kamp jij ook met een (dreigende) burn-out of stressklachten?

Neem je eerste stap naar herstel en vraag vandaag nog de brochure bij ons aan!

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outervaring van Robert | alles was te veel

Na een werkdag wist ik niet meer hoe ik met de bedrijfsbus was thuisgekomen. De hele weg was een ‘black out’. Dit was de laatste druppel en ik besloot mij ziek te melden. Ik dacht zelf nog: even een paar dagen rust nemen en dan ben ik er wel weer. Na een paar dagen...

Burn-outervaring van Robin | van overspannen naar burn-out

Achteraf gezien is de aanloop naar mijn burn-out 8 jaar geleden begonnen omdat ik niet goed hersteld was van overspannenheid. Mijn motto was: mouwen opstropen en gaan! Met het verstrijken van de jaren werd de bedrijfscultuur harder en mijn leidinggevende was erg...

Burn-outervaring van Magda | alleen maar huilen

Het begon vier maanden na de start van een nieuwe en uitdagende baan. Hoewel het daar echt helemaal was en is zoals ik had gehoopt, ging het met mijzelf volledig bergafwaarts. Dat kwam mede door mijn vorige baan waar ik voor mijn gevoel ben weggepest. Ik had geen...

Burn-outverhaal van Peter | in de put

Van de middelbare school naar het hoger onderwijs. Op de middelbare school had ik nooit veel hoeven doen, maar dat werd op mijn vervolgopleiding anders. En ik kreeg ook mijn eerste vriendinnetje. Eigenlijk had ik altijd al genoeg aan mezelf gehad, dus als er dan...