Burn-out ervaring van Joost | tegen burn-out aan

door | dec 6, 2022 | Ervaringsverhalen | 0 Reacties

In november 2021 ben ik via mijn AOV-verzekering terecht gekomen bij BoFit. Ik zat tegen een burn-out aan vanwege een aantal persoonlijke omstandigheden. Ik had last van spanningen en maakte me zorgen over van alles. Ik sliep slecht, voelde me onrustig en piekerde veel.

Via BoFit ben ik begeleid door coach/hulpverlener Ingrid. We hebben tijdens de sessies door het bos goede gesprekken gehad. Ook was ik enorm gebaat bij de oefeningen die wij samen hebben gedaan. Zoals ademoefeningen, een oefening over weerstand en de ontpiekerlijn. Ook kreeg ik van haar oefeningen om thuis te doen.

reactie klant burn-outherstel

Na elke sessie voelde ik mij zeer ontspannen. Ik heb veel van mijn coach geleerd en mede hierdoor ga ik meer ontspannen door het leven.

Ik vond de manier waarop mijn coach mij hielp en luisterde naar mijn problemen erg fijn. Ze heeft mij goed geholpen. De oefeningen die we hebben gedaan, pas ik nog steeds toe.

Verder probeer ik tijdens mijn werkzaamheden pauzes in te lassen om even tot mij zelf te komen en ook ademhalingsoefeningen te doen. Mijn klachten zijn inmiddels verdwenen.

Kortom, ik ben zeer tevreden over deze wijze van coaching en kan nu goed met spanning omgaan.

Kamp jij ook met een (dreigende) burn-out of stressklachten?

Neem je eerste stap naar herstel en vraag vandaag nog de brochure bij ons aan!

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outervaring van Robert | alles was te veel

Na een werkdag wist ik niet meer hoe ik met de bedrijfsbus was thuisgekomen. De hele weg was een ‘black out’. Dit was de laatste druppel en ik besloot mij ziek te melden. Ik dacht zelf nog: even een paar dagen rust nemen en dan ben ik er wel weer. Na een paar dagen...

Burn-outverhaal van Patricia | van kleine klachten naar burn-out

Mijn burn-out kwam niet echt als een verrassing, al een tijd wilde ik het niet toegeven. Eerst kwamen kleine klachten, zoals vermoeidheid, spierpijn, krachtverlies en ik voelde mij steeds minder mijzelf. Ik kon weinig prikkels hebben. Vorig jaar mei stortte ik...

Burn-outverhaal van Peter | niets lukt meer en tranen

En dan lukt er ineens niets meer, tranen over mijn wangen. Men stelt al snel de diagnose burn-out, maar wie kan me helpen? Ik weet dat aan tafel zitten en praten niets voor mij is. Al snel vind ik BoFit op internet en ik krijg daar meteen een goed gevoel bij....

Burn-out ervaring van Frank | grote mate van stress

Terugkijkend op de jaren/maanden voorafgaande aan mijn burn-out had ik al meermaals piekmomenten waarin ik een grote mate van stress ervaarde. Ik heb deze altijd weggewoven als onderdeel van mijn snelle carrièreontwikkeling en de bijkomende druk/stress. Daarnaast...