Burn-out ervaring van Joost | tegen burn-out aan

door | dec 6, 2022 | Ervaringsverhalen

In november 2021 ben ik via mijn AOV-verzekering terecht gekomen bij BoFit. Ik zat tegen een burn-out aan vanwege een aantal persoonlijke omstandigheden. Ik had last van spanningen en maakte me zorgen over van alles. Ik sliep slecht, voelde me onrustig en piekerde veel.

Via BoFit ben ik begeleid door coach/hulpverlener Ingrid. We hebben tijdens de sessies door het bos goede gesprekken gehad. Ook was ik enorm gebaat bij de oefeningen die wij samen hebben gedaan. Zoals ademoefeningen, een oefening over weerstand en de ontpiekerlijn. Ook kreeg ik van haar oefeningen om thuis te doen.

reactie klant burn-outherstel

Na elke sessie voelde ik mij zeer ontspannen. Ik heb veel van mijn coach geleerd en mede hierdoor ga ik meer ontspannen door het leven.

Ik vond de manier waarop mijn coach mij hielp en luisterde naar mijn problemen erg fijn. Ze heeft mij goed geholpen. De oefeningen die we hebben gedaan, pas ik nog steeds toe.

Verder probeer ik tijdens mijn werkzaamheden pauzes in te lassen om even tot mij zelf te komen en ook ademhalingsoefeningen te doen. Mijn klachten zijn inmiddels verdwenen.

Kortom, ik ben zeer tevreden over deze wijze van coaching en kan nu goed met spanning omgaan.

Kamp jij ook met een (dreigende) burn-out of stressklachten?

Neem je eerste stap naar herstel en vraag vandaag nog de brochure bij ons aan!

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-out ervaring van Yvonne | voor de tweede keer burn-out

In september 2019 was het op. Na jaren vol met gebeurtenissen - verbouwen, verhuizen, derde kind, ziektes in de familie en stress op het werk - had ik allerlei lichamelijke klachten en kon ik niet meer helder nadenken. Ik herkende deze signalen vanuit een burn-out...

Burn-outverhaal van Martijn | negatief zelfbeeld

Ik zat slecht in mijn vel. Ik voelde me vermoeid, ging met een steen op mijn maag naar mijn werk en kampte met een negatief zelfbeeld. Zo kwam ik in mei 2015 al googelend de website van BoFit tegen. Wat mij aansprak was de coachingsaanpak van BoFit. Nu was ik...

Burn-out ervaring van Jolanda | behoorlijke burn-out

Via het UWV ben ik met BoFit in contact gekomen. De reden hiervan was dat ik een behoorlijke burn-out had waardoor ik niet langer kon werken. Ik ervaarde veel stress, ook als er eigenlijk niets aan de hand was. Ik sliep slecht en zorgde niet goed voor mezelf....

Burn-outverhaal van Robert | lopen in dikke modder

Werken verandert. Zelf verander je. Ergens in dat proces van veranderen kan de balans verstoord raken tussen energie erin stoppen en eruit halen. Een negatieve spiraal ontstaat.   "Ik ben meer bewust geworden van mijn valkuilen"   Ik had het gevoel te...