Burn-out ervaring van Joost | tegen burn-out aan

door | dec 6, 2022 | Ervaringsverhalen | 0 Reacties

In november 2021 ben ik via mijn AOV-verzekering terecht gekomen bij BoFit. Ik zat tegen een burn-out aan vanwege een aantal persoonlijke omstandigheden. Ik had last van spanningen en maakte me zorgen over van alles. Ik sliep slecht, voelde me onrustig en piekerde veel.

Via BoFit ben ik begeleid door coach/hulpverlener Ingrid. We hebben tijdens de sessies door het bos goede gesprekken gehad. Ook was ik enorm gebaat bij de oefeningen die wij samen hebben gedaan. Zoals ademoefeningen, een oefening over weerstand en de ontpiekerlijn. Ook kreeg ik van haar oefeningen om thuis te doen.

reactie klant burn-outherstel

Na elke sessie voelde ik mij zeer ontspannen. Ik heb veel van mijn coach geleerd en mede hierdoor ga ik meer ontspannen door het leven.

Ik vond de manier waarop mijn coach mij hielp en luisterde naar mijn problemen erg fijn. Ze heeft mij goed geholpen. De oefeningen die we hebben gedaan, pas ik nog steeds toe.

Verder probeer ik tijdens mijn werkzaamheden pauzes in te lassen om even tot mij zelf te komen en ook ademhalingsoefeningen te doen. Mijn klachten zijn inmiddels verdwenen.

Kortom, ik ben zeer tevreden over deze wijze van coaching en kan nu goed met spanning omgaan.

Kamp jij ook met een (dreigende) burn-out of stressklachten?

Neem je eerste stap naar herstel en vraag vandaag nog de brochure bij ons aan!

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outverhaal van Milou | uit mijn hoofd

Het is nu inmiddels een jaar geleden dat ik officieel burn-out werd verklaard. Wat het inhield, geen idee. Het enige wat ik op dat moment wist was dat ik vreselijk moe was. Niks kwam mijn hersenpan meer binnen en ik wilde niemand om mij heen hebben. Ik voelde mij...

Burn-out ervaring van Kim | zware vermoeidheid en angst

Een jaar geleden ging mijn hart een aantal dagen tekeer. Het bonsde zowat mijn lijf uit. Na een spoedrit naar het ziekenhuis en meerdere onderzoeken werd al snel duidelijk dat mijn lijf op tilt was geslagen als gevolg van een burn-out. Heftig, alles was heftig. Van...

Burn-out ervaring van William | niet meer naar buiten durven

Eind mei 2021 liep ik vast in mijn werk en mijn relatie. Ik had veel angsten en ervaarde veel spanning in mijn lijf. Ik durfde niet meer naar buiten en sloot me in huis op, bang voor prikkels en stressgevoel. Ik was bang om alleen te zijn en raakte snel in paniek....

Burn-outverhaal van Anja | geen tijd om stil te staan

Altijd maar doorgaan en doorjakkeren. Geen tijd om stil te staan. Zo stond ik in het leven. Begin mei 2014 kreeg ik een ongeval op het werk. Dat was een geluk bij een ongeluk. Toen kreeg ik eindelijk wat rust. Als gevolg van het ongeluk moest ik in april 2015 een...