Burn-out ervaring van Remko | dreigende burn-out

door | aug 8, 2022 | Ervaringsverhalen | 0 Reacties

BoFit-coach Esther heeft mij ongeveer een jaar begeleid waarin we 16 wandelingen hebben gemaakt. De reden voor ons contact was een dreigende burn-out vanwege persoonlijke omstandigheden.

Bij het eerste contact voelde de coach voor mij gelijk vertrouwd aan (goede uitstraling!) en ik stelde direct vertrouwen in haar. Zoals zij steeds zei, vertrouwen op je onderbuikgevoel. En dat vertrouwen is gebleven.

De eerste afspraken moesten door omstandigheden van mijn kant op andere tijdstippen en dagen dan gebruikelijk. Dit was voor haar geen enkel probleem, wat ik zeer waardeerde. Ze gaf hiermee aan dat mijn welzijn op de eerste plaats kwam wat heel prettig is op een moment dat je niet lekker in je vel zit.

Reactie klant burn-outherstel

Wat heel fijn was, was dat mijn coach altijd een luisterend oor bood, vragen stelde, belangstellend was, en soms was ze streng. Bijvoorbeeld als ik thuis ‘mijn huiswerk’ niet (voldoende) had opgevolgd. Maar altijd was ze vol begrip. Een ander moment dat ik mij herinner was dat ze extra tijd voor me nam op een moment dat het nodig was. Dat is enorm waardevol voor mij geweest.

Mijn BoFit-coach is oprecht begaan met haar klanten, zo heb ik het in ieder geval ervaren. Een mensen-mens. Bij haar kan iedereen zichzelf zijn en mag je uiten wat je dwars zit en wat je bezighoudt. Ze luistert, is begripvol, stelt vragen en laat je ook zelf nadenken, laat je zelf in je eigen spiegel kijken. Ondanks de reden dat we elkaar hebben ontmoet, kijk ik met plezier en dankbaarheid terug op onze wandelingen en gesprekken.

Mijn coach heeft me echt door een moeilijke periode heen geholpen. Mijn persoonlijke situatie wisselde gedurende het afgelopen jaar met pieken en dalen. De gesprekken waren de eerste weken/maanden een lichtpuntje om naar uit te kijken. Volgens mij heeft mijn coach ervoor gezorgd dat ik niet definitief in een burn-out terecht ben gekomen.  

Mijn coach krijgt van mij een 10! Dank je wel Esther!

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-out ervaring van Evelien | jaren niet doorslapen

Natuurlijk had ik het al langer heel druk, zowel privé als op het werk. En ja, als ik ging slapen merkte ik dat al mijn spieren gespannen waren. Doorslapen was er al jaren niet meer bij. Op mijn werk gunde ik mijzelf geen moment rust, laat staan pauze. Maar het...

Burn-outverhaal van Alexander | vastgelopen

In de afgelopen jaren heb ik veel last ervaren van allerlei gebeurtenissen in mijn leven, zowel zakelijk als privé. De gebeurtenissen hadden een enorme impact op mijn dagelijkse leven. Ze werden onderdeel van mijzelf en zijn mij enorm gaan beperken. “Ik kon de last...

Burn-out ervaring van Debora | moeder en ondernemer

Ik ben een ondernemer met een minimaal 36-urige werkweek en tevens moeder van drie kids. Ik heb altijd de overtuiging gehad dat deze combinatie prima te doen was. Totdat twee jaar na de komst van onze derde. Ineens voelde een hoge werkdruk als heel veel. Ik had dit...

Burn-out ervaring van Julia | stressklachten

De afgelopen twee jaar heb ik continu in de hoogste versnelling geleefd waardoor ik in het voorjaar met stressklachten uitviel op mijn werk. De onderliggende redenen waren een privésituatie waarin een en ander niet goed liep. Op mijn werk was een (veel) te groot...