Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-outervaring van Elise | scheiding en mantelzorg

door | apr 3, 2023 | Ervaringsverhalen | 0 Reacties

Na vele jaren van hard werken, een pittig scheidingstraject en veel (palliatieve) zorg voor zieke familieleden kwam in mei 2022 mijn lichaam echt in opstand. Dat resulteerde in veel zenuwpijnen waardoor ik regelmatig niet meer in staat was om te lopen. Te lang heb ik de vele signalen van mijn lichaam genegeerd. Niet zeuren en altijd maar doorgaan. Nooit grenzen kunnen aangeven voor mijzelf terwijl ik het voor de ander altijd zo goed wist te verwoorden!

Het was mijn manager die voor mij de knoop heeft doorgehakt. “Jij gaat nu naar huis en voor jezelf zorgen”, waren zijn woorden. En daar ben ik hem achteraf heel dankbaar voor. Pas toen ik thuis kwam te zitten en gedwongen rust kreeg voelde ik pas hoe slecht ik er eigenlijk aan toe was. En toch bleef het voor mij een strijd om aan de rust toe te geven.

reactie klant burn-outherstel

Op advies van iemand op onze HR-afdeling kwam ik bij BoFit terecht. Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin best sceptisch was. Ik kon dat toch best allemaal alleen oplossen dacht ik, zoals ik altijd deed. Na een intakegesprek waarbij goed geluisterd en gekeken wordt naar wie en hoe je bent, werd er een passende coach voor mij gezocht. Dat was met BoFit-coach Marjan. En dat bleek echt een goede match.

Wat ik erg plezierig vond is dat alles buiten in de natuur plaatsvindt en niet in een stoffig kamertje. Goede gesprekken en mooie oefeningen tijdens een flinke wandeling, toegespitst op wat zowel lichamelijk als geestelijk het beste bij je past. Met als voornaamste doel om je door middel van zelfreflectie weer op het juiste pad te zetten.

Voor mij zit het traject bij BoFit erop maar het traject voor mijzelf blijft nog wel een tijdje doorlopen. Ik ben nu veel meer bewust waar mijn valkuilen liggen en daar zal ik alert op moeten blijven. Al met al vond ik het een fijne ervaring.

Dankjewel Marjan!

Wil jij ook herstellen van stressklachten en burn-out?

Neem je eerste stap naar herstel en vraag vandaag nog de brochure bij ons aan!

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outervaring van Audrey | twee keer burn-out

Ik viel in oktober 2020 volledig uit op mijn werk en ik was in juli 2021 weer volledig was hersteld (dacht ik). Na die eerste burn-out ben ik vol enthousiasme weer aan het werk gegaan. Want mijn werk vond en vind ik nog steeds leuk en ik ga er met plezier naartoe....

Burn-outverhaal van Sonja | opgebrand

Ik ben nu 14 jaar zelfstandig onderneemster. Samen met mijn man heb ik een heel dynamisch bedrijf. Met hele goede tijden maar ook met slechtere tijden. Anderhalf jaar geleden ben ik naast onze werkzaamheden een nieuw bedrijf gestart. Dat kostte in het begin...

Burn-outverhaal van Peter | niets lukt meer en tranen

En dan lukt er ineens niets meer, tranen over mijn wangen. Men stelt al snel de diagnose burn-out, maar wie kan me helpen? Ik weet dat aan tafel zitten en praten niets voor mij is. Al snel vind ik BoFit op internet en ik krijg daar meteen een goed gevoel bij....

Burn-outervaring van Leendert | werkdruk en privéomstandigheden

De reden dat ik in contact ben gekomen met BoFit is een situatie in de privésfeer die is geëscaleerd. Voorafgaand was er veel gebeurd. Ik werk als verkoopmanager bij een plantenkwekerij waar ik verantwoordelijk ben voor de verkoop en alle randzaken daaromheen. Ik...