Burn-out ervaring van Shanna | mijzelf vergeten

door | sep 6, 2022 | Ervaringsverhalen | 0 Reacties

Eind 2021 ervaarde ik veel stressgerelateerde klachten. Slecht slapen, frustratie over mijn handelen, emotioneel, een vol hoofd, en niet tot actie kunnen komen.

Het moederschap met twee jonge kinderen, een baan en alles eromheen. Dit in combinatie met alles in perfectie uitvoeren en mezelf niet centraal zetten, brak mij op. Ik was mezelf eigenlijk helemaal vergeten en was alleen maar bezig met dingen regelen en doen voor anderen. Vanuit mijn werkgever kreeg ik de mogelijkheid om een BoFit-traject aan te gaan. Na even twijfelen ben ik de uitdaging toch aangegaan.

reactie klant burn-outherstel

Het wandelen in de natuur met oefeningen en praten over mijn knelpunten heb ik als een heel fijne combinatie ervaren. Ik heb geleerd om mezelf centraal te zetten en te kijken naar wat ik zelf nodig heb in plaats van altijd maar in dienst te staan van een ander.

Ik plan nu heel bewust meer tijd in voor mijzelf en zeg vaker nee. Dit levert me op dat ik meer in balans ben en minder gehaast door het leven ga.

Diverse ademhalingsoefeningen en heel bewust rustig wandelen zijn echte eyeopeners voor mij geweest.

Ik zou iedereen die nog twijfelt aanraden om het traject aan te gaan. Waarom? Omdat het je op zowel korte als lange termijn veel oplevert en je er altijd weer op terug kunt vallen.

Kamp jij ook met een (dreigende) burn-out of stressklachten?

Neem je eerste stap naar herstel en vraag vandaag nog de brochure bij ons aan!

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-out ervaring van Jantine | totaal leeg en op

Mijn verhaal ‘Ziekte’ begon 5 jaar geleden. Ik had een superleuke baan, fijne sociale contacten, twee jonge kids, en een heerlijk druk leven. Van de een op ander dag kreeg ik heftige buikkrampen. Ik heb krimpend van pijn de dokter gebeld. Wat daarna volgde was een...

Burn-out ervaring van Twan | falen en schaamte

Na een aantal jaren op mijn tenen te hebben gelopen en een aantal maanden met toenemende fysieke klachten te hebben doorgemodderd, ging het begin november niet meer. De batterij was leeg en ik kon en wilde niet meer op dezelfde manier verder. Vermoeid, gejaagd, een...

Burn-outverhaal van Carlo | te veel van mijzelf gevraagd

Na een aantal moeizame jaren waarin ik te veel van mijzelf heb gevraagd, kwam ik in mei met een burn-out thuis te zitten. Ik was totaal opgebrand, sliep onrustig en had veel pijn in mijn rug en schouders. Zowel in mijn werk als in mijn privéleven kon ik niet goed...

Burn-out ervaring van Kees | rollercoaster van emoties

Dinsdag 24 november 2020, een presentatie in een hotel. Een project waaraan ik heel veel had gedaan, maar wel buiten mijn normale werktijden. Overdag was ik te druk met andere gaten dichten. De presentatie ging prima. Wel was ik gezond gespannen. Tijdens het...