Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-outervaring van Astrid | machteloos en waardeloos

door | aug 28, 2023 | Ervaringsverhalen | 0 Reacties

In oktober 2022 viel ik uit op mijn werk met burn-outklachten. Na een drukke periode op het werk kreeg ik last van paniekaanvallen. Mijn energie ging namelijk op aan het managen van mijn uit de hand gelopen takenpakket. Dit in plaats van het doen van de taken waar ik energie van kreeg. Dat uitte zich in gevoelens van machte- en waardeloosheid, huilbuien en depressieve gevoelens. 

Omdat ik aan alles voelde dat ik de klus zelf niet kon klaren, speurde ik het internet af op zoek naar begeleiding bij dit proces. Al snel kwam ik bij BoFit uit. Het sprak me aan dat de sessies buiten plaatsvonden. Onder het mom van ‘als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg’ vond ik de lichaamsgerichte methode interessant. Super spannend, maar daarmee voelde het ook als de juiste richting.

reactie klant burn-out traject

Ik heb het traject als heel prettig ervaren. Het feit dat ik BoFit-coach Kalyani in de eerst weken regelmatig zag en zo wat houvast kreeg op de situatie, vond ik heel fijn. Hoewel ik het ook soms een beetje ongemakkelijk vond om in de buitenlucht oefeningen te doen terwijl mensen passeerden, hebben ze me wel erg goed geholpen!

Ik heb inzicht gekregen in mijn ‘copingmechanismen’ en geleerd hoe ik mijn gevoel er meer kan laten zijn. Ik word niet meer zo overvallen door emoties of situaties. En ik heb het vertrouwen gekregen dat ik met (stressvolle) situaties kan omgaan en mijn eigen grenzen kan bewaken.

Kalyani is in mijn ogen een open persoon die anderen niet zomaar iets oplegt. Ze laat je juist zelf de touwtjes in handen hebben. Zo kon ik mijn eigen tempo bepalen en bleven de inzichten beter hangen. Het is dat ik het voorlopig zelf kan, maar anders zou ik zeggen: “ik zou het zo weer doen”!

Wil jij ook herstellen van stressklachten en burn-out?

Neem je eerste stap naar herstel en vraag vandaag nog de brochure bij ons aan.

Ja, ik wil meer informatie!

 

 

 

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outverhaal van Johan | klaar met therapie

In oktober meldde ik me ziek vanwege nek- en rugklachten. Ik wilde meteen bespreken dat ik het zo druk had op mijn werk, dat ik met hoofdpijn thuis kwam en dat ik vaak de dingen niet meer op een rijtje kon zetten. De dokter gaf toen aan dat mijn nek- en rugklachten...

Burn-outverhaal van Sylvia | partner met burn-out

Grofweg twee jaar geleden werd ik de vrouw van. De vrouw van een man met een burn-out. Een burn-out die zo heftig was dat het uitmondde in depressieve klachten. Ik zag het al lang aankomen en heb hem er meerdere keren voor gewaarschuwd. Helaas zag hij dat zelf niet...

Burn-outverhaal van Marit | overleven

Ik werk bij een luchtvaartmaatschappij en in 2013 werd ik tijdens een vlucht naar Shanghai onwel. Ik belandde daar in een ziekenhuis met een hypertensie crisis en werd meteen aan alle toeters en bellen gelegd. Volgens de arts bevond ik mij in een levensbedreigende...

Burn-outverhaal van Karin | kinderwens en burn-out

Bijna tien jaar geleden kregen we een kinderwens. We waren ons eigen huis aan het bouwen en de zwangerschap bleef uit. We dachten: zal wel door de drukte komen. Maar er volgde geen zwangerschap, ook de jaren daarna niet. De huisarts bevestigde dat we hulp nodig...