Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben

hersteld.

Q

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op
(ook in het weekend).
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-outervaring van Carla | overgang en overspannen

door | jul 10, 2023 | Ervaringsverhalen | 0 Reacties

Eind juli 2022 voelde ik me niet goed. Ik had last van een opgejaagd gevoel, ’s nachts veel opvliegers, angst-/paniekaanvallen en ik slecht sliep. Kortom: ik kon me niet meer goed ontspannen, terwijl ik gewoon doorwerkte.

Na terugkomst van 3 weken vakantie merkte ik dat er iets moest gebeuren, omdat ik anders bang was om in een burn-out terecht te komen. Dat had ik eerder meegemaakt op m’n 33e en dit wilde ik te allen tijde voorkomen.

Bij het googelen naar ‘overgang of burn-out’ kwam ik meteen op de site van BoFit terecht. Hun snelle, pragmatische aanpak en gesprekken in de buitenlucht (in plaats van een kamertje in een kantoorgebouw) spraken me aan. Dus meteen de koe bij de horens gevat en een afspraak gemaakt.

Dat bleek een schot in de roos. Want na vijf maanden (eind november) voelde ik me weer mentaal, fysiek en emotioneel (zoals BoFit dat noemt) in balans. Mede dankzij de vele gesprekken met BoFit-coach Carina. Een topcoach die precies aanvoelde wat voor vlees ze in de kuip had. Ze leerde me gaandeweg via eenvoudige en makkelijk toepasbare tools meer ontspanning en speelsheid in m’n dagelijkse leven in te bouwen.

reactie stress herstel klant

Naast BoFit liep een traject met een consulente van Care for Woman en afspraken met een gynaecoloog.

Na het eerste gesprek heb ik me in overleg met betrokkenen voor 75% ziek gemeld. Ik heb maanden vanuit huis gewerkt om minder prikkels te ervaren, meer rust in te bouwen, meer tijd te hebben voor dagelijkse wandelingen in de natuur. Al dan niet gecombineerd met de gesprekken met mijn coach.

De sessies waren steeds speels, ontspannen en doorspekt met humor. Het waren nog niet eens allemaal nieuwe inzichten, vaak open deuren. Het was gewoon fijn met iemand te kunnen sparren over de dagelijkse gang van zaken, samen in de natuur te zijn en bevestigd te krijgen dat ik op de goede weg terug was.

Via een re-integratie-schema dat we samen hebben opgesteld werk ik nu weer gewoon volledig en ik voel me goed! Ik las meer pauzes in (eet niet meer vanachter m’n bureau). Luister meer naar m’n eigen gevoel/behoeftes. Ga minder strikt en perfectionisch met zaken om. En ik spreek duidelijker m’n behoeftes uit/geef m’n grenzen beter aan. Daar zal ik nooit uitmuntend in worden, maar ben al trots op waar ik nu gekomen ben!

Ik zou iedereen die op de een of andere manier uit balans is een BoFit-coach gunnen! Echt: HET WERKT! Het helpt enorm! Uiteindelijk moet je het natuurlijk allemaal zelf doen, maar het is echt een hele fijne steun in de rug geweest!

Carina: heel veel dank daarvoor! Dat je nog maar veel mensen terug op de rails mag gaan zetten. Je bent er geknipt voor!

Wil jij ook herstellen van stressklachten en burn-out?

Neem je eerste stap naar herstel en vraag vandaag nog de brochure bij ons aan!

 

 

 

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out ervaringsverhalen:

Burn-outervaring van Marjolein | geen burn-out, maar bore-out

Op weg naar mijn werk realiseerde ik me dat ik mijn aspirines was vergeten en raakte in paniek. Blinde paniek. De dag doorkomen zonder was geen optie. Het was de dag dat ik besloot dat het roer om moest, dat het simpelweg niet langer zo kon. Normaal gesproken nam...

Burn-outervaring van Mona | controle en nuttig voelen

Op het moment dat ik woensdagmorgen 15 december wakker werd, wist ik dat het niet meer ging. Alle druk en stress op mijn werk zorgden ervoor dat ik niet meer verder kon en dat ik me ziek moest melden. Ik had het gevoel alsof ik continue achter een rijdende trein...

Burn-outverhaal van Anita | machteloos

Hard werken en veel stress waren voor mij nooit een probleem. Ik was daar doorgaans heel nuchter in en dacht dat ik alles aankon. Totdat ik steeds meer ‘kleine’ klachten kreeg; onrust, somberheid, onverklaarbaar verdrietig zijn en ga zo maar door. Allemaal klachten...

Burn-outverhaal van Carla | emotioneel uitgeput

Ongeveer een jaar geleden kwam ik tot de ontdekking dat mijn leven niet meer in balans was. Ik ervoer gevoelens van geestelijke en emotionele uitputting. Via gesprekken met mijn huisarts kwam ik erachter dat in een (bijna) burn-out had. Bij een burn-out worden de...