Burn-Out of Stress?

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we bellen of mailen je binnen 24 uur terug. Ook op zaterdag.
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

Burn-Out of Stress?

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende kennismakingssessie?

Vul het contactformulier in en we bellen of mailen je binnen 24 uur terug. Ook op zaterdag.
Bel voor direct contact 06 2095 6938
of bel met ons gratis nummer 0800 533 04 55.

Bewogen presentatie

door | mei 20, 2015 | BoFit Burn-out Blog

foto bo bogaardAfgelopen weekend was ik één van de sprekers op het festival Zin, zen & zo in Maarheeze. Ik was uitgenodigd om daar namens BoFit een presentatie te geven. Het is interessant wat ergens voor gevraagd worden met je doet. In eerste instantie moet je de keuze maken of je het wel of niet doet. Is het je doelgroep die daar komt? Besluit je om ‘ja’ te zeggen, dan ga je de voorbereidingsfase in.

Een vorm voor de presentatie zoeken is al boeiend en de uitvoering daarvan is helemaal opwindend. Zeker als je er achter staat wat je wilt uitstralen. Ik heb ervoor gekozen om in de huid van de klant te duiken en dat uit te beelden. Ik wilde ook het signaal afgeven dat de klant bij BoFit centraal staat en dat een burn-out dichterbij is dan je denkt. Vervolgens heb ik dit verpakt in uitingen van stemverheffing, stemverzachting en mijn eigen muzikale werk. Daarna ben ik ingegaan op wat BoFit voor de klant kan betekenen.

Ik heb werkelijk alles gegeven in die presentatie en merkte na afloop wat dit mij heeft gedaan. Ik stond niet alleen op dat podium, mijn hart ging ook flink kloppen en wat ik vertelde en deed kwam eruit zonder na te hoeven denken. Ik merkte ook dat wij inderdaad dicht bij de klant staan. En dat burn-out, angst en paniek, depressie- en vermoeidheidsklachten heel serieuze klachten zijn die veel meer de aandacht moeten krijgen om gezien te worden.

Na afloop wist ik ook dat ik dit vak nog vele jaren wil doen, want mijn liefde en passie om mensen als BoFit-coach met de BoFit-methode te helpen is nog lang niet uitgewerkt. Sterker nog, het geeft mij elke keer weer een energieboost die mij nog meer kracht en energie geeft om meer mensen te kunnen helpen.

Bo Bogaard,
Mastercoach en ontwikkelaar BoFit-methode

Nieuwsbrief: De Burn-out Update

 Wekelijks burn-outnieuws in je postvakje!

Hoe leef je een gezond leven zonder stress- en burn-outklachten? Met blogs, nieuws, podcasts en burn-outverhalen uit de praktijk! Lees en leer hoe je met stress, werkdruk, fysieke en psychische klachten om moet gaan om het optimale uit jezelf te halen. Iedere maandag krijg je de Burn-out Update in je postvakje om jou helemaal op de hoogte te houden. Daar word je dus alleen maar beter van.

Q

logo Bofit burn-out specialist van Nederland

Ja, ik wil ook de BoFit Burn-out Update ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer burn-out blogs:

Schaamte bij burn-out

Schaamte bij burn-out. Hoe kom je er vanaf?

Je zit net of midden in je burn-out en je vindt het lastig om ermee naar buiten te komen of er over te praten. Het kan je zelfs tegenhouden om begeleiding te zoeken en vervolgstappen te zetten. Schaamte bij burn-out kan zorgen voor vertraging in je herstelproces....

foto bo bogaard

Jongvolwassenen met stress

Ik heb 3 geweldige, gezonde dochters en daarom ben ik ook een heel blije vader. Natuurlijk worstelen zij met hun eigen vraagstukken, het is tegenwoordig ook niet eenvoudig om alles te moeten verwezenlijken. De maatschappij die veel van je verwacht, veel...