Doe mee met de gratis EnergieBoost!

Op 7 april 2022 om 11:00 uur

 DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

Iedereen ervaart wel eens stress en daar is helemaal niks mis mee. Zolang het kort duurt, maakt stress je scherp en alert waardoor je beter presteert. Prima dus. Maar wanneer je langdurig stress ervaart en je tussendoor onvoldoende ontspant, ontstaat een ongezonde situatie. Stress wordt dan een probleem dat op lange termijn voor overspannenheid en burn-out zorgt. En dus ook voor langdurig ziekteverzuim.

 

Wat ga je doen?

Op Wereldgezondheidsdag op 7 april helpt BoFit je om je stressniveau laag te houden. Met de gratis EnergieBoost (via Zoom) leer je in 15 minuten door middel van verschillende oefeningen te ontspannen. Een geweldige snelle manier om in je koffiepauze weer helemaal op te laden. Zo blijf je je focussen op je werk waardoor je stress de baas bent.

 

 

“Mooie reminder voor jezelf om te ontspannen en hier even een break voor te nemen”

– Reactie deelnemer EnergieBoost

Meld je direct aan! 

Meld je direct aan door je hieronder in te schrijven. Een dag voor de EnergieBoost ontvang je een mail met de link naar de Zoom-meeting.

Door je aan te melden houden we je per mail op de hoogte over Wereldgezondheidsdag en de EnergieBoost. Ontvang ook 6 x per jaar de zakelijke nieuwsbrief met updates over burn-out, stress, ziekteverzuim en ander nieuws. Speciaal voor HR, leidinggevenden en werkgevers (optioneel).

Je telefoonnummer wordt gebruikt om eenmalig contact met je op te nemen (niet verplicht).

E-mail adres(Vereist)
nieuwsbrief ondernemers(Vereist)
Privacy(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

voorkom burn-out, doe mee met de EnergieBoost